Skip to main content

Miért egy szuper megoldás a testtekercselés, ha gyors és látványos segítségre van szükség?

Mire is jó elsősorban a kezelés?

  • Narancsbőr elleni küzdelemre, víz kivezetésre
  • Zsírpárnák fókuszált csökkentésére
  • Feszes, tónusos bőr elérésére

Kezelhető testtájak: has, comb, csípő, popsi, felkar, mell.

Body Wrapping (testtekercselés) olyan fájdalommentes, természetes alakformáló, zsírégető és bőrszépítő kezelés, amellyel látványos fogyasztást, bőr feszesítést érhetünk el a kívánt területeken.

A body wrapping az aromaterápia és kompressziós terápia kombinációja, az testkezelések egyik fontos eszköze. Remekül működik olyan esetekben amikor makacs lerakódások vannak, amelyek nem reagálnak semmire.

Használhatjuk önálló kezeléssorozatként is, de remek kiegészítője lehet egyéb alakformáló és testesztétikai kezeléseknek is.

A testtekercselés átformálja az alakot, azaz alakformáló, zsírégető és bőrszépítő kezelés egyben. A fogyasztást zsírégető hatóanyagokkal érjük el, a bőrfeszesítést feszesítő anyagokkal, így egyszerre érhető el a fogyás és a feszesítés. A speciális testtekercselési módszerrel, az ozmózis nyomással, a méreganyagok kihajtásával érjük el a kívánt hatást.

Az eljárás aktivizálja a nyirokrendszert, s beindítja a méregtelenítési folyamatokat.

A kezelés hatására a kötőszövet feszesebbé válik, gyorsul a nyirokkeringés és a zsíranyagcsere, mely kerületcsökkenést, valamint a narancsbőr csökkenését eredményezi.

A kezelés során alkalmazott aromaterápiás hatóanyagok fokozzák a nyirokkeringést, a test szöveteinek méregtelenítését, javítják a kötőszövet állagát, elhalványítják a striákat.

A test körvonalából alkalmanként akár 1-3 cm csökkenés is elérhető testtekercselés kezeléssel, ezért egy rendkívül gyors és hatékony módja a test formálásának, méregtelenítésének, ha sortban vagy fürdőruhában jól akarunk mutatni.

Alkalmazható narancsbőr (cellulit) kezelésére, a fogyás utáni laza, lógó bőr feszesítésére, terhességi és nyúlási csíkok halványítására.

A testtekercselés hatásos kiegészítője lehet a komplex fogyókúrának. A kezelést minimum 5 alkalommal tanácsos megismételni, problémás esetben 10 alkalom szükséges. Ha a tekercselést megelőzi valamilyen alakformáló kezelés vagy infraslimx edzéssel kombináljuk, növelhetjük a kezelés hatékonyságát: fellazítja zsírt, kitágítja a pórusokat, letisztítja a bőrt. Ezáltal elősegíti a hatóanyagok könnyebb beszívódását is. De, remek kiegészítője lehet a másfél órás kozmetikai arckezeléseknek is, egy időben az arcunk mellett a testünk is megkapja a neki járó törődést.

Nem szabad megfeledkeznünk e kezelés fajtánál sem a megfelelő folyadékbevitelről, megfelelő táplálkozásról és a rendszeres méregtelenítésről, testmozgásról.

Testkezelés menete

Intenzív kúra esetén heti háromszor alkalmazzuk a testtekercselést, minden második nap, két héten keresztül. A következő két hétben pedig heti kétszer. Az intenzív kúra után érdemes fenntartó kezelésekre járni; ekkor kéthetente egyszer alkalmazzuk a testtekercselést. Egy kezelés időtartama kb. 60 perc., minden kezelés része a gépi nyirokmasszázs, amely segít a méregtelenítésben.

Hogyan épül fel egy kúra?

Első lépésként egy DÍJMENTES konzultáción átbeszéljük a lehetőségeket és készítünk egy kezelési tervet, amelynek ütemében el lehet kezdeni a kezeléssorozatot.

Kiknek ajánlott a terápia?

  • Az aromaterápiás testtekercselés mindenki számára alkalmas, akinek az alakjával problémái vannak
  • Alkalmas a gyengétől az erős cellulit leépítésére, a bőr finomítására, a laza bőr feszessé tételére (haskötény feszessé tételénél a 18 cm-es eredmény sem számít ritkaságnak.)
  • Bármilyen diéta hatékonyabbá tételére
  • A problémás helyeken a zsír fokozott mértékben kerül lebontásra
  • Bármilyen salaktalanító- és méregtelenítő kúra kiegészítéseképpen
  • ÉS ha tonizálni vagy emelni szeretnéd a melledet vagy popsidat