PowerShape2

Alakformálás és bőrfeszesítés felsőfokon, vágás és fájdalom nélkül!

A test látványos és hosszantartó alakformálására, illetve esztétikai fiatalítására alkalmas speciális eljárás, amely rendkívül rövid idő alatt komoly változást eredményez a megjelenésben.

BEJELENTKEZÉS

Hogyan működik a Power Shape 2? Mi a titok?

Fizikai megújulás a PowerShape 2-vel

A bőrgyógyászat-kozmetológia és az orvosi esztétika területeit érintő kezelések igyekeznek felzárkózni az aktuális igényekhez, és a legmodernebb technikai eszközökkel zajlanak. A fejlesztők a legújabb kutatások eredményeit alapul véve tervezik meg a gépeket, amelyek elérhető közelségbe hozzák a testideált.

Az utóbbi évek legnagyszerűbb találmánya a PowerShape 2, amely a kombinált kezelőfejeknek köszönhetően új dimenziót nyitott az alakformálásban: komplex alakformálás, feszesítés és cellulitkezelés. A fejlett gép ötvözi a multipoláris és bipoláris rádiófrekvenciát, a lipolézer technológiát és a vákuum szívóhatását a hatékony kezelés érdekében. Előnye, hogy integrált rendszerének jóvoltából nemcsak a testformálás, hanem az arcfiatalítás terén is komoly eredményeket érhetünk el, a gép rendelkezik egy thermális arckezelő fejjel. A kezelés fájdalommentes, a többféle beállításnak köszönhetően pedig könnyen a vendég igényeire, fizikai adottságaira szabható.

Alakszobrászat felsőfokon – Zsírbontás, alakformálás hason, combon, fenéken, háton
Amikor a PowerShape 2 technológiáját zsírbontásra és alakformálásra használjuk, kombinált fejjel dolgozunk, amiben 4-féle technológia és kezelési módszer egyszerre van jelen. Ezek a technológiák egymást erősítik, így hatékonyabb és gyorsabb eredményt érünk el az alakformálásban!
A kombinált kezelőfejekben a rádiófrekvencia hőenergiája felgyorsítja a zsírsejtek természetes metabolizmusát, ezáltal nagymértékű zsírbontást és méretcsökkentést eredményez.
A vákuum megemeli a bőrt, így a rádiófrekvenciás energia a zsírbontó hatását sokkal jobban és nagyobb területen tudja elvégezni. A beépített motorizált görgőkkel masszírozunk, ami fokozni tudja a zsírbontást és gondoskodik arról, hogy a nyirokkeringésünket serkentse. A fejbe beépített lágylézer pedig a sejtjeinkre gyakorol élénkítő hatást, így gyorsítva a kezelt területen a sejtmegújulás!

A kezeléssorozat rendkívül hatékonyan formálja az alakot és feszesíti a bőrt. Célzottan vetjük be: az optimális eredmény eléréséért. A PowerShape 2 géppel külön kezelhető a has-derék, a csípő, a fenék, a comb, a hát, valamint az arc, a toka és a nyak-dekoltázs területe.
Az eljárás formálja a kezelt testrészt, zsírbontó hatása révén karcsúsít, csökkenti a narancsbőrt, feszesíti a bőrt, salaktalanít és általa fiatalabb kinézetűvé válik a bőr is.
Egy-egy kiválasztott terület kezelése annak állapotától függően 5-10 alkalmat vesz igénybe, és az alkalmak között 3-4 napnak kell eltelnie. Átlagban 3 hét alatt látványos, adott esetben akár centikben mérhető javulás érhető már az első kezelések után.

BEJELENTKEZÉS

Csúcstechnológiás kezelési lehetőségek egy gépben

Próbáld ki a PowerShape2 kezeléseket és éld át a vágás és fájdalommentes szépülés élményét!
BEJELENTKEZÉS

A kombinált kezelőfejekben a rádiófrekvencia hőenergiája felgyorsítja a zsírsejtek természetes metabolizmusát, ezáltal nagymértékű zsírbontást és méretcsökkentést eredményez. Arckezelés során az RF hőenergiája elősegíti a kollagén rekonstrukciót, azaz a bőr megfiatalodását. A kezelőfejekbe épített 660 nm hullámhosszú soft lézer a zsírsejtek sejthártyájának átjárhatóbbá tételével gyorsítja a zsírsejtek elfolyósításának folyamatát, ezzel is megkönnyítve a zsírbontást, és elősegítve a zsírsejtek méretének csökkentését. Egyúttal a vörös lézerfény pozitív, fiatalító hatást gyakorol a bőrszövet egészére. Az RF és a lézer hatékonyságát fokozza a vákuum szívóhatása, ami felgyorsítja a zsírszövetben a vér- és nyirokkeringést, kiegyenesíti a bőrfelszínt, csökkenti a zsírdepókat, komplikációk nélkül javítja a bőr általános állapotát és a cellulitot, ezáltal feszesebb körvonalakat eredményez. Arckezelésnél a vákuum optimális arcnyirok-masszázst biztosít.
A PowerShape 2-vel végzett körfogatcsökkentő, cellulitkezelő, bőrfeszesítő és arcfiatalító kezelés hatékonysága és eredményessége az RF, a soft-lézer és a vákuum kombinációját tartalmazó kezelőfejeknek köszönhető.

A kezelés menete

A kezelés előtt konzultáción szükséges részt venni, amelyen megbeszéljük a kezelendő területek számát, felmérve azok jelenlegi állapotát, és megvizsgáljuk az eljárás alkalmazhatóságát is. Kitérünk az orvosi ellenjavallatokra is, és amennyiben ezek nem állnak fenn, az előzőek alapján összeállítjuk a kezelés sorozatot a legjobb eredményért.
Az eljárás igénybe vétele nem jár kellemetlenséggel vagy fizikai aktivitással: csupán feküdni kell közben, és élvezni a modern technika áldásos hatását. Szakképzett személyzetünk kezeli a PowerShape 2 gépet, melynek kombinált kezelőfeje teljesen az egyéni adottságokra és igényekre szabva végzi el az adott terület kezelését.
A PowerShape 2 egy extra hatékony gép, amely többféle kezelési eljárást ötvöz. Működése során a rádiófrekvenciák hőenergiája felgyorsítja a zsírsejtek anyagcseréjét, és ezáltal indul be a zsírbontás. A soft-laser hozzájárul ehhez a folyamathoz a zsírsejtek elfolyósításával és méretük redukálásával, míg a készülék vörös fénye azon túl, hogy fiatalítja a bőrt, segíti a zsír eltávolítását a kezelt területről. Mindeközben a vákuum a szívóhatásával fokozza a helyi vér- és nyirokkeringést, ezzel is segítve a zsírbontást, a bőrfelszín feszesítését és tónusosabbá tételét. A kezelést  30 perces gépi nyirokmasszázzsal zárjuk, amely egy relaxáló kezelés, amelynek nagyon fontos szerepe hatékonyságában, hiszen megtámogatja a méreganyag távozását a szervezetből.

A kezelést követően bőrpír jelentkezik, a bőr hőérzete megnő, másnapra a kezelt terület érzékennyé válhat esetleg izomláz is kialakulhat. A kezelés előtt fontos a megfelelő mennyiségű folyadék bevitele 2-3 dl víz, a kezelést követően napi 2,5-3 l víz elfogyasztása szükséges.

BEJELENTKEZÉS

A PowerShape2 kezelések előnyei számodra

 • kombinált alakformálásra alkalmas, már az első alkalommal látható hatás
 • test- és arckezelésre egyaránt használható
 • a kombináló kezelőfejeknek köszönhetően rövidebb kezelési idő, ezáltal hatékonyabb és eredményesebb kezelés
 • változatos kezelési lehetőségek 6 különböző kezelőfejjel, szinte az összes problémás testrész kezelhető velük
 • maximális hatékonyság és biztonság fájdalom és vágás nélkül
 • látványos és tartós alakformálás rövid időn belül
BEJELENTKEZÉS

Alkalmazási lehetőségek, területek

Alakformálás, zsírbontás, cellulit-csökkentés, bőrfeszesítés, salaktalanítás, arcfiatalítás.

Milyen testterületeken javasoljuk a kezelést?

 • hasfeszesítés, hasi zsír csökkentése,
 • toka méretcsökkentése,
 • derék körméret csökkentés,
 • felkar bőrének feszesítése (“pillangó-kar” feszesítés),
 • fenék feszesítése – tömörítése, cellulit eltűntetése,
 • comb belső- és/vagy külső részének feszesítése,
 • lapocka méretének csökkentése.

Csúcstechnológiás arckezelések fantasztikus eredményekkel

A PowerShape2 innovatív arckezelő rendszert vonultat fel, amely egyszerre kombinál három hatékony technológiát.

Thermális arckezelő fejével kiváló eredmények érhetőek el az arcfiatalításban. A legnagyobb előnye, hogy fájdalommentesen kezelhető vele az arcbőr, számos érzékeny és nehezen elérhető terület elérhető vele, mint a szemkörnyék és az ajkak.

A rádiófrekvencia alkalmazásával olyan energiákat juttathatunk a bőrbe, amely már az első alkalom után visszaadhatja a kollagén rostok rugalmasságát. Feszesíti az arcbőrt, face lifting és arcfiatalító hatású, és javítja a bőr tápanyagellátását is.

A soft lézer fiatalítja a bőrszövetállományt, és a kezelés hatására a bőr olyan új anyagokat állít elő, amelyek elősegítik a káros anyagok távozását és a bőr regenerációját. Hatására beindul az új sejtek képződése.

A PowerShape2 arckezelő rendszer hosszantartó arcfiatalító hatású, csökkenti a ráncokat, feszesíti az arcbőrt, javítja a bőr mikrokeringését.

Bejelentkezés arckezelésre

Árlista, kezelések árai

PowerShape2 Testkezelések
Power Shape2 – combkezelés: 19 900 Ft/alkalom
Power Shape2 – belsőcomb kezelés: 19 900 Ft/alkalom
Power Shape2 – külsőcomb kezelés: 19 900 Ft/alkalom
Power Shape2 – haskezelés: 19 900 Ft/alkalom
Power Shape2 – fenék kezelés: 19 900 Ft/alkalom
Power Shape2 – kar kezelés: 19 900 Ft/alkalom

Próbaalkalom 9 900 Ft

BEJELENTKEZÉS

Arckezelések
Ránctalanító kezelés PowerShape2-vel: 19 900 Ft/alkalom
(letisztítás, előkészítés, Thermo fejes gépi kezelés + rádiófrekvenciás gépi kezelés, zárás: bőrtípusnak megfelelő krém)
PowerShape2 – dekoltázskezelés: 19 900 Ft/alkalom
Power Shape2 – tokakezelés: 19 900 Ft/alkalom

Próbaalkalom 9 900 Ft

BEJELENTKEZÉS

PowerShape2 testkezelésekre felhasználható kedvezményes bérletek
(Has, comb vagy fenék kezelésre)
5 alkalmas bérlet: 85 000 Ft
10 alkalmas bérlet: 150 000 Ft
Választható a Revitalize Slim zsírbontó-anticellulit hatóanyagbevitel a testkezelés mellé, alkalmanként 15 000 Ft.

Próbaalkalom 9 900 Ft

ps2
BEJELENTKEZÉS

PowerShape2 arckezelés bérletek:
5 alkalmas bérlet: 85 000 Ft
10 alkalmas bérlet: 150 000 Ft
Választható a Revitalize Pure kollagén-indukciós terápia az arckezelés mellé, alkalmanként + 15 000 Ft.

Próbaalkalom 9 900 Ft

Felhívjuk vendégeink figyelmét, hogy a bérleteket a vásárlás napjától számítva 30 napon belül kell megkezdeni és a vásárlástól számított 60 napig érvényesek. A bérlet másra nem ruházható át és nem váltható vissza. Testkezelő bérlet hosszabbítása 10000 Ft/hó.

Jelentkezz be online!

+36 30 319 8434

HÁZIREND

Az edzések és kezelések előzetes időpont foglaláshoz kötöttek.

Kérünk érkezz 10 perccel edzés előtt, hogy legyen időd átöltözni.

Ennek tiszteletben tartásával mindannyian a megbeszélt időpontban tudjuk kezdeni az edzést és senkinek nem kell várni.

Ha nem tudnál időben megérkezni sajnos a Te edzésedből/kezelésedből fogjuk levonni a késés idejét.

Az időpont lemondásokat legkésőbb 24 órával az időpont előtt tudjuk elfogadni.​

Amennyiben nem jelennél meg az edzésen és nem mondod le időben, úgy az edzés/kezelés díját felszámoljuk, vagy a bérletből egy alkalmat levonunk.