MEGAN by SKENDOR ALAKFORMÁLÓ TESTKEZELÉS

SKEYNDOR MEGAN®-system

A SKEYNDOR MEGAN®-system elhozta a legfejlettebb technológiai, kozmetikai innovációt, mellyel továbblépett a regeneratív arc- és testkezelésekben. Úttörő szépség-tudományi technológiákon alapul, mely 50 év kutatásainak eredménye, a rendszer 150 országban szabadalmaztatott technológia.

Kiemelkedő sejtregenerációt garantál a bőr legmélyebb rétegeiben.

A szépség-technológia és hatóanyagok vadonatúj, úttörő kombinációja.

A rendszer, amely eddig példátlan eredményekkel egyesíti a Tri Synergy Tech TM és a Hi-Tech Performing Cosmetics technológiákat.

Világújdonság az esztétikai kezelés világában!

A MEGAN még tovább megy a regeneráló arc- és testkezelések terén. Ez egy olyan rendszer, amely összekapcsolja a Tri Synergy Tech™-t a Hi-Tech teljesítményű kozmetikumokkal, hogy példátlan eredményeket érjen el.

4x-es hatékonyság!

A Tri Synergy Tech™ egyedülállóan összekapcsolja a HiFreq, a Dermaboost és a Deep RGB teljes potenciálját egy többfunkciós kezelőeszközben, amelyet a Hi-Tech teljesítményű kozmetikumokkal együtt alkalmazva tökéletes szinergiát hoz létre a kezelt felületen, és látványos hatást eredményez. Ez a legújabb kozmetikai kezelési eljárásokat alkalmazó orvos esztétikai eszköz.

1

0. lépés

A kezelési cél és terület meghatározása és kezelési terv készítése.

2

1. lépés

A MEGAN testkezelés első lépése a kezelt felület peelinggel történő megtisztítása és a terület előkészítése a gépi hatóanyagbevitelre.
3

2. lépés

A Hi-Freq az első lépés a MEGAN® kezelési rendszerben. Ez egy magas frekvenciájú monopoláris kondenzációs áram, amely a szupravezető Hi Freq Gellel együtt serkenti, regenerálja és átformálja a bőr legmélyebb rétegeit.
Itt a gépi kezelés mellett speciális kézi masszázst is végzünk a maximális hatékonyság érdekében. A testkezelést egy nagy méretű fejjel végezzük, amely a teljes adipózus szövetben ez az aktiválás fokozza az anyagcserét és növeli a zsírégetést, ami lipolitikus-zsírbontó hatást eredményez, beindul a a kollagén és az elasztin termelés, ami regeneráló, bőrfeszesítő hatást eredményez.
4

3. lépés

Kézi masszázzsal szérum bevitel történik, a kiválasztott célnak meffelelően. A mikrokapszulák tartalmazzák a ligandum alapú GPS-t, amely lehetővé teszi az aktív összetevőnek, hogy pontosan meghatározza és elérje a kezelést igénylő sejteket.

Kétféle aktív szérumból választhatunk:

LED ACTIVE – RESHAPER

 • FOGYASZTÁS
 • ZSÍRBONTÓ HATÁS
 • ANTI-CELLULITE

Simítja a narancsbőrt és csökkenti a makacs területeken lévő vastagságot. Tartalmaz egy
Anti-Cellulite Drone-t, melyet aktív összetevőkkel kombinálva maximális zsírégetésre, a zsírlerakódás minimalizálására és az új zsírszövetek kialakulásának gátlására terveztek. Alkalmas cellulitiss kezelésre és javítására, illetve fogyasztásra.

LED ACTIVE – FIRMING

 • FESZESÍTÉS
 • STRIÁK KEZELÉSE

Segít a testkezelések során a szövetek megerősítésében és feszessé tételében. Tartalmaz egy Firming Drone-t, amely a bőr feszesítésére és szerkezetének javítására lett kifejlesztve. A prokollagén és pro-elasztin aktív összetevőkben gazdag formula emelő és újraformáló hatással rendelkezik.  Alkalmas a laza bőr, a terhességi csíkokkal rendelkező bőr és a fogyókúra utáni használatra.

5

4. lépés

Egyenesen a legmélyebb rétegekig – maximális hatóanyag bejuttatás és hatékonyság: dermaboost + deep rgb

A Dermaboost növeli a felszívódás hatékonyságát és hidroelektroporációt mikroáramokkal kombinálva alkalmaz, hogy fokozza a LED aktív összetevők hatékonyságát, kifejezetten az MEGAN rendszerhez kifejlesztve.
A Deep RGB technológia aktiválja a Cosmetic Drone hatóanyagbeviteli rendszerbe nanokapszulázott fotóaktív hatóanyagokat.

6

5. lépés

Hosszan tartó revitalizálás, simább és feszesebb bőr

A következő lépésben egy kis mennyiségű Hi-Tech Performing Boostert alkalmazunk, finoman masszírozva kézzel, amíg teljesenfelszívódik, hogy fokozzuk és meghosszabbítsuk a MEGAN kezelés hatásait.

A Hi-Tech Performing Booster egy egyedülálló szérum HSP47 PRO-val, egy hatóanyagkomplexxel, amelynek célja az MEGAN hatásának fokozása és megtartása a bőrön, az HSP47 hősokk-fehérje stimulálásával.
Több előnyt is nyújt: serkenti az extracelluláris mátrix molekulák (ECM) szintézisét, segít eltüntetni a ráncokat, feszesít és rugalmasságot ad, valamint határozottabbá teszi az arc kontúrjait.
A Hi-Tech Performing Booster gyors nyugtató hatást fejt ki és gyógyító, gyulladáscsökkentő és immunmodulátor tulajdonságokkal rendelkezik a B-Glucan hatóanyag révén, egy postbiotikus molekulával, amely védelmet nyújt a környezeti stressz ellen.

A kezelés időtartama alkalmanként 75-80 perc.

Választható területek: has, combok, fenék, karok.
A kezelés hatékonyan kombinálható a Skeyndor LED t.h.e.s System Slim drone kezeléssel, gépi nyirokmasszázzsal és a Skeyndor Slim drone otthonápoló termékekkel.

A SKEYNDOR MEGAN®-system kúrába alkalmazva ajánlott, 6 alkalmas kezeléscsomagban vagy kombináltan.

A kezeléseket HETI rendszerességgel szükséges elvégezni a maximális hatás érdekében.

BEJELENTKEZÉS

Skeyndor Megan® kezelések árai:

Első alkalom 39 900 Ft
Második alkalomtól: 59 900 Ft/alkalom.
6 alkalmas bérlet – 20 % kedvezménnyel
287 500 Ft / 6 alkalom

Speciális csomagajánlatok:

2 hetes EXPRESSZ zsírbontó csomag

$ 516 100 Ft helyett 342 900 Ft

Per Month
 • 4 alkalom MEGAN testkezelés
 • 6 alkalom Slim Drone testkezelés
 • 10 alkalom gépi nyirokmasszázs
 • 1 Skeyndor Slim Drone testápoló

6 hetes ÁTALAKÍTÓ csomag

$ 1 548 300 Ft helyett 999 000 Ft

Per Month
 • 12 alkalom MEGAN testkezelés
 • 18 alkalom Slim Drone testkezelés
 • 30 alkalom gépi nyirokmasszázs
 • 3 Skeyndor Slim Drone testápoló