Testesztétikai kezelés mezoterápiával

Anti-cellulit, fogyasztó és feszesítő kezelés
BEJELENTKEZÉS

Mi az a tű nélküli mezoterápia?

Nem kedveled a tűs kezeléseket? Nincs többé ok az aggodalomra! A tű nélküli mezoterápia, egy hatékony kezelési forma, lehetővé teszi a mezoterápia fantasztikus előnyeinek élvezetét tű használata nélkül.
Az elektroporáció, más néven tű nélküli mezoterápia, egy korszerű technológia, amely lehetővé teszi a hatóanyagok bőr mélyebb rétegeibe történő bejuttatását tű használata nélkül. Ez a módszer az elektromos impulzusok segítségével nyitja meg a bőr pórusait, így a hatóanyagok könnyedén eljutnak oda, ahol a leginkább szükség van rájuk.
Ez a technológia nem csak az arcesztétikában és a ráncok csökkentésében nyújt segítséget, hanem számos bőrproblémára is megoldást kínál. Az elektroporáció segítségével kiválasztott hatóanyagok mélyen a bőrbe jutnak, így hatékonyabban fejtik ki jótékony hatásukat.

Milyen típusú kezeléseket alkalmazunk? Milyen hatóanyagokkal?

A cellulit, fogyasztó és feszesítő kezelésekhez a Revitalize My filler ampullákat használjuk annak megfelelően, hogy milyen esztétikai kezelést választunk.

REVITALIZE BODY
A test területén található ernyedtség és petyhüdtség, az öregedés és/vagy a súlyváltozás közvetlen következménye. A fiatalos és feszes bőr megőrzéséhez rendkívüli összhangban kell lennünk az egészséges étkezési és megfelelő hidratálási szokásokkal. A Revitalize Body hialuronsavból, szerves vegyületekből, DMAE-ból és Dexpanthenolból áll, melyek megerősítik és helyreállítják a bőrt támogató kollagénszálakat, újra formálva őket, megszűntetve a bőr megereszkedését és ernyedtségét.
Mire használjuk? petyhüdtség, striák, lézeres kezelés utókezeléseként és peeling utáni kezelésként, alopecia esetén.

REVITALIZE SLIM
Az elhízás fő okainak a helytelen táplálkozást, a testmozgás hiányát és a stresszt tudjuk leginkább megnevezni. Ezen probléma megszüntetése vált az esztétikai kezelések egyik legfontosabb szükségletévé is. A Revitalize Slim új, lipolitikus és anti-cellulit formulája inzulinszerű növekedési faktorból, foszfatidil-kolinból, nátriumdezoxikolátból, karnitinből és nyomelemekből áll. Hatékony eredmények az első alkalomtól…
Hol van hatékony hatása? A has, felkar, toka, comb és a fenék zsírsejtek térfogat-csökkentésében.

BEJELENTKEZÉS

Az anti-cellulit kezelésről bővebben

Cellulit kezelés
A cellulit, vagy narancsbőr kortól és testalkattól függetlenül igen gyakori bőrprobléma.
Általában a comb és fenéktájékon látható, és a tévhitekkel ellentétben nem a túlsúly okozza.
A kúraszerűen végzett cellulit kezeléssel már 2-3 alkalom után látványos javulás tapasztalható. Tartós eredmény ismétlő kezelésekkel érhető el, de gyakran elengedhetetlen a páciens életmódbeli szokásainak is a megváltoztatása, valamint diéta bevezetése is szükséges lehet.

Mit jelent a cellulit?
A cellulit, vagy közismert néven narancsbőr egy olyan bőrelváltozás, amely ismeretlen okból alakul ki, a kötőszövet (a bőr alatti zsírszövet) ödémáját, vizenyőjét jelenti. A cellulit hatására a kötőszövetes rostok átrendeződnek, eleinte apró, majd nagyobb göbök, kitüremkedések alakulnak ki a bőrben, és egyenetlenséget okoznak a bőr felszínén. A probléma nemcsak a túlsúlyos nőket érinti, hanem a vékony testalkatúaknál is előfordul, valamint férfiak körében is tapasztalható. Leggyakrabban azokon a testtájakon látható, ahol a legnagyobb a szervezet zsírtartaléka: a fenéken, a combokon, de a csípőn és a hason is előfordul. Habár az egészségre nem veszélyes, a mértékétől függően akár gátlásosságot okozhat, és önértékelési zavarokhoz vezethet.

BEJELENTKEZÉS

Kinek ajánljuk a tű nélküli mezoterápiás testkezelést?

Akik gyors, hatékony és biztonságos testesztétikai megoldást keresnek.
A tű nélküli mezoterápia egy modern, fájdalommentes és hatékony megoldás a bőrproblémákra.
A Revitalize termékek széleskörű alkalmazása lehetővé teszi, hogy minden vendég megtalálja a neki legmegfelelőbb kezelést. Próbáljd ki legújabb tesztesztétikai kezelésünket bőröd egészségének és szépségének megőrzése érdekében.

Tudnivalók az ellenjavallatokról

Mikor nem ajánlott a kezelés?
A kezelendő területen lévő akut, vagy krónikus bőrfertőzés esetén
Egyes betegségek (láz, autoimmun betegség, inzulinnal kezelt cukorbetegség, stb.), illetve bizonyos gyógyszerek (véralvadásgátló) szedése esetén.
A hatóanyag komponenseire történő allergia esetén
Terhesség, szoptatás ideje alatt 18 éves kor alatt, illetve 70 éves kor felett.

BEJELENTKEZÉS
A mezoterápia menete

Az első kezelést egy konzultáció előzi meg, ahol ellenőrizzük, hogy igénybe veheted-e ezt a típusú testesztétikai kezelést, majd kiválasztjuk a számodra megfelelő hatóanyagot. A letisztított bőrre felvisszük a Revitalize hatóanyagot, majd következik a mezoterápia, amivel bejuttatjuk a bőr mélyebb rétegeibe. A kezelés a típusnak megfelelő zárókrémmel ér véget. Ha szeretnéd, tudunk ajánlani a kezelésednek megfelelő otthoni terméket, amivel hatékonyabbá teheted az eredményt.

BEJELENTKEZÉS
A kezelés után

A kezelés hatékonysága érdekében az alábbi szabályokat kérjük betartani:

  • 2,5-3 liter folyadékbevitel naponta.
  • Rostban gazdag, szénhidrátban szegény étkezés vagy fehérjediéta.
  • A kávé és az alkohol fogyasztását a kúra alatt teljesen mellőzni kell!
  • a kezelés napján a napozás és szolárium használata nem javasolt!
BEJELENTKEZÉS

Mezoterápia kezelés árak

Kezelhető területek: Has, Derék, Csípő, Combok, Karok, Toka

A kezelés árai 1 területre vonatkoznak:
Revitalize MezoSystem kezelés 1 alkalom: 39 900 Ft

Revitalize MezoSystem kezelés 3 alkalom: 109 000 Ft
Revitalize MezoSystem kezelés 5 alkalom: 150 000 Ft

Amennyiben plusz 1 területet kérsz a kezelés napján, annak ára: +10 000 Ft

BEJELENTKEZÉS

Jelentkezz be és szabadulj meg a narancsbőrtől!

+36 30 319 8434

Online bejelentkezés