SKEYNDOR MEGAN®-system ARCKEZELÉS FELSŐFOKON

Ismerkedj meg ezzel a csúcstechnológiás kezeléssel most! Bejelentkezés IDE kattintva.

SKEYNDOR MEGAN®-system

A SKEYNDOR MEGAN®-system elhozta a legfejlettebb technológiai, kozmetikai innovációt, mellyel továbblépett a regeneratív arc- és testkezelésekben. Úttörő szépség-tudományi technológiákon alapul, mely 50 év kutatásainak eredménye, a rendszer 150 országban szabadalmaztatott technológia.

Kiemelkedő sejtregenerációt garantál a bőr legmélyebb rétegeiben.
A szépség-technológia és hatóanyagok vadonatúj, úttörő kombinációja.

A rendszer, amely eddig példátlan eredményekkel egyesíti a Tri Synergy Tech TM és a Hi-Tech Performing Cosmetics technológiákat.

SKEYNDOR MEGAN®-system

A gép
Tri Synergy Tech TM – A kozmetikai technológia evolúciója

Elsőként kombinálja a Tri Synergy Tech TM a Hi-Freq, a Dermaboost és a Deep RGB teljes eszköztárát és lehetőségeit egy egyedülálló többfunkciós gépben, amely a Hi-Tech Performing Cosmetics termékcsaláddal látványos eredményekkel járó tökéletes szinergiát hoz létre. 

A termékcsalád
Hi-Tech Performing Cosmetics

A Hi-Tech Performing Cosmetics termékek smart-formuláját a Tri Synergy Tech TM ultramodern technológiáival kifejezetten arra tervezték, hogy a hatóanyagokat hatékonyan eljuttassa a bőr különböző rétegeibe, még a mélyebb rétegekbe is.

BEJELENTKEZÉS

Tri Synergy Tech TM
A kozmetikai technológia evolúciója

SKEYNDOR MEGAN®-system egyesíti a
HI-FREQ
DERMABOOST
DEEP RGB
technológiákat.

HI-FREQ TECHNOLÓGIA
Újraaktiválja a bőrt a mélyebb rétegektől

A Hi-Freq a MEGAN®-rendszer első lépése.
Nagyfrekvenciás monopoláris áram, amely a nagy teljesítményű, vezetőképes Hi-Freq géllel stimulálja, regenerálja és átformálja a bőr legmélyebb szöveteit.

Hogyan?
Vibráció és melegítés
A Hi-freq a vízben gazdag szöveteket rezgésbe hozza, ami hőt termel a bőr mélyén.
Activáció
A hőmérséklet emelkedésével a felszívódás fokozódik, ami a szövetek oxigén- és tápanyagszintjének emelkedését okozza. Ez növeli a hatóanyagok áteresztőképességét is a szövetekben. Testkezelések esetében a zsírszövetekben ez az aktiválás serkenti az anyagcserét és fokozza a zsírégetést, lipolitikus hatást okozva.
Regeneráció
A bőr hőmérséklet-növekedése fokozza a hatóanyagok felszabadulását, beleértve a hősokkfehérjéket is, amelyek serkentik a kollagén és elasztin termelődését a regeneráló, lifting-hatás érdekében. Ez a hőmérséklet-emelkedés elősegíti a folyadékok és salakanyagok elvezetését és eltávolítását.

A Hi-Freq technológia a hő létrehozásához kisfeszültségű, magasfrekvenciával (448 KHz) dolgozik.

DERMABOOST ÉS DEEP RGB TECHNOLÓGIA
Egyenesen a legmélyebb rétegekbe

A második lépés a Dermaboost és Deep RGB technológiák kombinációja.
A Dermaboost megnöveli és javítja a LED-aktív hatóanyagok bejutását és felszívódását a legmodernebb, kifejezetten a MEGAN®-system-hez fejlesztett hidroelektroporációs áramnak köszönhetően.
Emelett a Deep RGB technológia aktiválja a LED-aktív fotoaktív koncentrátumokat, amelyek már a legmodernebb Drone Cosmetic technológiával készültek. A fénysugarak különböző bőrszintekre képesek behatolni, és ezeket mindig az igényeknek megfelelő koncentrátummal alkalmazzuk: pórus-összehúzás, fényesség, feszesség, foltok, ráncok és petyhüdtség.

Kettős hatású technológiai szinergia
Dermaboost: Hydro-dermaboost és Meso-dermaboost

Hydro-dermaboost
Közepes frekvenciájú monopoláris áram, amely szabályozható elektronáramlást hoz létre, ezzel képes növelni a bőr áteresztőképességét és a LED-aktív koncentrátum összetevőinek a bőrbe történő bejutási képességét.

Meso-dermaboost
Közepes frekvenciájú bipoláris áram, amely elősegíti a LED-aktív koncentrátum bejutását a sejtekbe azáltal, hogy átmeneti mikropórusokat képez a sejtmembránban.

Hogyan?
Most először a Dermaboost és a DEEP RGB technológiákat innovatív módon egyetlen olyan egységben kombinálták, amely képes közepes frekvencián, különböző modulációs sebességgel működni.

Deep RGB
Beépített LED-eszköz, amely az elektromos energiát fénnyé alakítja át.

BLUE-light (480nm) – Felszíni penetráció
Ideális az aknéra hajlamos, olajos felszínű, tág pórusú bőr kezelésére. Meggátolja a P. Acnes további termelődését, ezáltal a porfirin termelést is.

GREEN-light (540 nm) – Közepes penetráció
Foltok, pigmentáció kezelésére és a bőr élénkítésére alkalmas. Elősegíti a melanintermelést.rugal

RED-light (630 nm) – Mély penetráció
Anti-ageing, ránctalanító és feszesítő kezelésekre kiváló hatású. Stimulálja a kollagéntermelést és javítja a sejtek energiatermelését.

BEJELENTKEZÉS

Hi-Tech Performing Cosmetics
A kozmetikumok jövője megérkezett

A Hi-Tech Performing Cosmetics termékek smart-formuláját a Tri Synergy Tech TM ultramodern technológiáival kifejezetten arra tervezték, hogy a hatóanyagokat hatékonyan eljuttassa a bőr különböző rétegeibe, még a mélyebb rétegekbe is.

HI-FREQ GEL
A regeneráló szupervezető

A HI-FREQ GEL nagy teljesítményű, vízmentes hővezető-gél, ami védi a bőrt és a Hi-Freq technológia teljesítményét fokozza. A teljesen vízmentes technológia lehetővé teszi a magas hőmérséklettel történő kezelést a legmagasabb biztonság mellett, úgy, hogy nem keletkeznek zavaró hatások a magas frekvencia miatt, ráadásul a termék speciális formulája miatt nem párolog el. Aktív összetevőket tartalmaz, az Evodia Rutaecarpa kivonatot serkenti a mikrokeringést és a szövetek táplálását.

LED-AKTÍV KONCENTRÁTUMOK
Drón-technológiával

Pontosság, hatékonyság és technológia jellemzi a kizárólag a MEGAN®-system számára kifejlesztett legmodernebb kozmetikumokat. Hét rendkívüli koncentrátum Cosmetic Drone technológiával, mindegyik egy meghatározott funkcióra szabva.
A Cosmetic Drone technológia a jelenleg elérhető legfejlettebb hatóanyag-leadó rendszer a piacon. Mikrokapszulái egy sejtes GPS-t tartalmaznak, amely lehetővé teszi, hogy a hatóanyag pontosan meghatározza és elérje a kezelendő célsejteket.

5 féle koncentrátum 5 féle kezeléstípusra.

LED-AKTÍV LIFTING
Feszesíti és újradefiniálja az arckontúrt és kisimítja a bőrredőket. Decontractor Drone-t tartalmaz, amelyet a ráncok és a mimikai vonalak csökkentésére terveztek Botuline hatással. Pro-elasztin formulája szerves szilíciummal helyreállítja a bőr rugalmasságát és újradefiniálja az arc kontúrját. Ideális a laza bőrre és a mimikai vonalakra.

LED-AKTÍV RÁNCTALANÍTÁS
Feltölti a ráncokat és fokozza a bőr mechanikai tulajdonságait. Hydrofiller Drone-t tartalmaz, amelyet arra terveztek, hogy endogén hialuronsavval feltöltse a problémás területeket. Prokollagén peptidekkel és lipofillerrel dúsított hatóanyagtartalma segít a bőr feszességének, vastagságának és sűrűségének fokozásában.

LED-AKTÍV KORREKTOR
A fényöregedés- és a szabad gyökök okozta foltokat célozza meg, Tone Corrector Drone-nal és más depigmentáló hatóanyagokkal együtt a bőr hiperpigmentációjának korrigálása, valamint a napsütés és a szabad gyökök által károsított sejt-DNS helyreállítása érdekében.

LED-AKTÍV RAGYOGÁS
A Brightening Drone segít a bőr revitalizálásában és ragyogásában, valamint megvédi a bőr korai öregedését okozó fő tényezőktől.

LED-AKTÍV TISZTÍTÁS
Ápolja és helyreállítja a bőr felületét, eltávolítja a szennyeződéseket és csökkenti a zsírosodás okozta fényesedést.

HI-TECH PERFORMING BOOSTER
Hosszan tartó hatás: revitalizált, simább és feszesebb bőr

A Hi-Tech Performing Booster egy exkluzív booster HSP47 PRO-val, egy olyan komplexummal, amelyet a MEGAN®-system bőrre gyakorolt hatásának fokozására és meghosszabbítására hoztak létre a HSP47 hősokkfehérje stimulálásával. Számos előnnyel jár: serkenti az extracelluláris mátrixmolekulák szintézisét, segít feltölteni a ráncokat, növeli a feszességet és rugalmasságot, és újradefiniálja az arc kontúrjait. A Hi-Tech Performing Booster gyors nyugtató hatást fejt ki, valamint gyulladáscsökkentő és immunmoduláló tulajdonságokkal rendelkezik, köszönhetően a B-glükánnal dúsított posztbiotikus molekulának, amely védi a bőrt a környezeti stressz ellen.

BEJELENTKEZÉS

A Skeyndor MEGAN® arckezelés menete

0. lépés
Skeyndor Skin Smart Diagnosis
Arcbőr-analízis, konzultáció, melynek során beauty szakértőnkkel közösen kiválasztjátok, az arckezeléshez használt LED-aktív koncentrátumot.
Beleegyező nyilatkozat kitöltése, indikációk, ellenjavallatok ellenőrzése.

1. lépés
Bőr felkészítése
Skeyndor Expert Cleanse Pro tisztítás és enzimes vagy savas hámlasztás
Mikrodermabrázió

2. lépés
HI-FREQ kezelés

3. lépés
Led-aktív koncentrátum felvitele, arcmasszázzsal

4. lépés
Dermaboost és Deep RGB kezelés

5. lépés
Hi-Tech Performing Booster bevitele, arcmasszázzsal

6. lépés
Arcbőrvédelem biztosítása fényvédővel

SKEYNDOR MEGAN®-system forradalmi technológiája garantálja, hogy az első alkalom után már láthatóak bizonyos eredmények. Ezek lehetnek: arcbőr felfrissülése, szem alatti karikák világosodása, szemkörnyéki ráncok halványulása, homlokránc halványulása, szemöldökök közötti ráncok halványulása, szemhéj-lifting.

Ezek az eredmények természetesen bőrtípustól függők, valamint az otthonápoló termékek használatával növelhetőek.

A képeken 1 kezelés utáni eredmények láthatóak.

A SKEYNDOR MEGAN®-system kúrába alkalmazva ajánlott, 6 alkalmas kezeléscsomagban.
A kezeléseket HETI rendszerességgel szükséges elvégezni a maximális hatás érdekében.

Skeyndor Megan® kezelések árai:

Első alkalom 39 900 Ft
Második alkalomtól: 59 900 Ft/alkalom.
6 alkalmas bérlet – 20 % kedvezménnyel
287 500 Ft / 6 alkalom

Hatások, eredmények

Skeyndor-Megan – vendégeink eredményei