Dr. Life hullámmasszázs

A nyirokkeringés élénkítője és a narancsbőr elpusztítója
BEJELENTKEZÉS

Kulcsfontosságú a salak- és méreganyagok eltávolítása a testből szervezetünk jó működéséhez. Az eltávolítás a nyirokrendszerünk feladata.

Ha a nyirokrendszer működése elégtelen, a végtagokon és a törzsön víz, valamint nyiroknedv halmozódhat fel. Ez minden esetben rontja az érintett területeken a sejtek oxigén – és tápanyagellátását, valamint negatívan befolyásolja a testünkben zajló biokémiai folyamatokat.

A nem megfelelő nyirokkeringés anyagcserénkre is negatívan hat, és ezzel nemcsak esztétikai (pl. narancsbőr), hanem közérzeti problémákat is okozhat és gátolhatja az immunrendszer jó működését is.

A gépi nyirokmasszázs lényege, hogy a végtagjaidra illetve a felsőtestedre egy speciálisan kialakított, légkamrákból álló kezelő egységeket, “ruhát” helyezünk fel. Ezek az egységek szabályozottan vezérelt, egymás után felfúvódó légkamrái egy computer által irányított, folyamatosan váltakozó hullámmasszázs effektust idéznek elő. Ez hihetetlenül erőteljes, pozitív hatást gyakorol mind a nyirok- mind a vérkeringés élénkítésére.

Dr. Life hullámmasszázs működés közben

A vendégeink visszajelzései és tapasztalatunk alapján a hullámmasszázs:

  • növeli az alakformáló kezelések eredményességét
  • javítja a nyirokáramlást és a vérkeringést
  • segít a cellulit okának megszüntetésében, azaz megoldást kínál a narancsbőr ellen
  • ráadásul  imádni fogod, hiszen a kezelés kifejezetten kellemes érzetet ad.

Így nem meglepő, hogy a mi kezeléseink eszköztárában a hullámmasszázs kötelező elemmé vált az alakformáló kezelések után és akár mellette is.

Felpörgetjük a nyirokkeringésedet, így gyorsabban szabadulsz meg a testedben felhalmozódott salakanyagoktól!

A Dr. Life hullámmasszázs egy rendkívül hatékony gépi nyirokmasszázs, mely tornáztatja az izmokat, az erek falát, fokozza a vérkeringést, helyreállítja a kötőszövet mikrocirkuláris keringését. Elvégzi helyettünk az izompumpát, ami az egészségesen működő vénás nyirokkeringés alapvető feltétele.
50-szeresre képes gyorsítani a nyirokkeringést, ami a zsírbontó kezelések hatékonyságát akár 30%-kal is megnövelheti! A hullámmasszázs tudatos használata védőoltás az érrendszeri megbetegedések ellen.

BEJELENTKEZÉS

Megoldási lehetőség a makacs narancsbőr ellen!

A narancsbőr kialakulása egy összetett folyamat eredménye.
A hízás elsődleges oka a méreganyagok felhalmozódása és a lelassult nyirok-és vérkeringés. Fontos, hogy a narancsbőr kezelésénél ne csak a külső okokat, hanem a belső okokat, mint a keringést és a salakanyagok felhalmozódását is kezeljük, megszüntessük. A hullámmasszázs a szövetekből a nyirokfolyadékot, a salakanyagokat, és a zsírbontás során mobilizált zsírokat a perifériás testrész felől a nyirokcsomókba terelik, és a vénás keringésbe juttatják, majd engedik távozni a szervezetből.

BEJELENTKEZÉS

Hatásosabbá teszi a zsírbontó kezeléseket, hiszen gyorsítja a salakanyag távozását

A zsírbontó kezelések a zsírsejtekre vannak hatással, viszont a salakanyaggal megkötött zsírsejtekre nem hatnak. Ilyenkor fordul elő az a nem kívánatos eset, hogy a vendég még „göröngyösebbnek” látja a kezelt testrészt. Ha a nyirokkeringés lassú, akkor pedig el se tudja szállítani a lebontott zsírt, a legtöbb visszaépül az eredeti helyére. Ha nem csak látszólagos megoldást akarunk, hanem a narancsbőr belső okát szeretnénk megszüntetni, akkor a hullámmasszázs erre a legjobb módszer. A szervezet távozó salakanyagaival a savasság is csökken, beindul a fogyás, elindul a kerületcsökkenés. A hullámmasszázst rendszeresen alkalmazva jót teszünk általános egészségi állapotunkkal, immunrendszerünkkel, és látványosan csökkentjük a narancsbőrt.

BEJELENTKEZÉS

Árlista, kezelések árai, bérletárak

Hullámmasszázs árak
1 alkalom: 5 000 Ft
10 alkalom: 45 000 Ft

Próbabalkalom 2 500 Ft/30 perc

Felhívjuk vendégeink figyelmét, hogy a bérleteket a vásárlás napjától számítva 30 napon belül kell megkezdeni és a vásárlástól számított 45 napig érvényesek. A bérlet nem ruházható át és nem váltható vissza.

BEJELENTKEZÉS

Jelentkezz be online vagy hívj bennünket a +36 30 849 8070-es telefonszámon és foglaljuk az időpontot neked!