Sminktetoválás by Haraga Rita PMU Artist

Sminktetoválás teljesen egyénre szabva: kiemeljük karaktered legszebb vonásait és megalkotjuk tökéletes szépségedet!

Lehetséges ez? Igen, a sminktetoválás gyakorlatilag egy állandó smink, amellyel az arcod szépségét emeli ki, úgy hogy a Te arcodhoz és az egyéniségedhez szabjuk a formát, a színt.

Választhatsz:

ULTRATERMÉSZETES: alig észrevehető, elegáns megjelenést kölcsönző enyhén sminkelt jellegű arc.

TERMÉSZETES HATÁS: a klasszikus női smink, egyéniséghez igazítva, tökéletesítve az arcot

LÁTVÁNYOS SMINK HATÁS: A magabiztos nőnek, aki szereti a sminkelt hatást és ezt viseli is nap mint nap

Mit tud adni egy szép sminktetoválás számodra?
  • Folyamatos ápoltság és szépségérzés mindennap
  • zsebeld be az elismerő szavakat
  • előnyösebb arcvonások
  • IDŐT, hiszen nem kell naponta a sminkeléssel bíbelődni
  • ARCFIATALÍTÓ HATÁS, TAGADJ LE AKÁR 5-8 ÉVET!

Ritáról:

Sminktetoválás 21 év sminktetováló múlttal

Rita 2000 óta tevékenykedik a szépségipar területén elektro-kozmetikusként, de már a kozmetikai tanulmányaim után 1 évvel elvégezte a sminktetováló képzést a Baalbek stúdiónál Budapesten.

Azóta ez lett a „főprofil” és szerelem. Anno egy sminktetováló tanfolyam még csak „egynapos” volt , ezalatt az idő alatt mondtak és
mutattak meg elméletet és gyakorlatot egyaránt . Ahhoz, hogy elsajátítsak minden fortélyt , magamtól kellett mindent kitapasztalnom. Ez szerencsére nem
jelentett hibákat , hanem csupán többszöri korrekcióval járt még az elején. Azóta minden egyes technikát ugyanígy autodidakta módon sajátítottam el .

Én hiszem, ha valaki kreatív személyiség és rendelkezik azzal a bizonyos „esztétikai szemmel” és biztos kézzel akkor önmagától is képes tökéleteset alkotni .

Munkáim során a természetesség híve vagyok , a végleges összhatást tartom a legfontosabbnak , figyelembe véve itt a vendég stílusát , színeit, stb.
Vannak ettől eltérő, egyedi elképzelések, ilyenkor próbálom megtalálni az „arany középutat” de ha nem sikerül meggyőznöm a vendéget , egyedi elképzeléseket is megvalósítok .

Szemöldök tetoválás

szemöldök a legmeghatározóbb jellemzője arcuknak, hiszen nagymértékben befolyásolja arckifejezésünket. Keretet ad, kiemeli a szemet és erősíti a kifejezést. Ha a szemöldököd túl világos, nem úgy nő, ahogy szeretnéd, vagy „foltos”, akkor mindenképpen érdemes rászánnod magad a szemöldök tetoválásra. Ennél a területnél – ahogyan a többinél is – rendkívül fontos a precíz, a vendég saját arcvonásaihoz illeszkedő forma kialakítása. teljes mértékben természetes hatást tudnak elérni, ezen kívül számos különböző szemöldök tetováló stílusból közösen kiválasztjátok a vendéghez legjobban illő módszert.

Szemhéj tetoválás

Szereted, ha hangsúlyozva van a szemed? Sokat sminkeled a szemed, de a nap felénél már elmosódott a festék? Vagy esetleg sokat könnyezel és emiatt maszatolódik el a sminked? A szemhéjad ráereszkedett a szemedre? Ha a válaszod igen, akkor válassz tartós megoldást ezekre a problémákra. A szemhéjtetoválás előnyösen változtatja meg a szemformád, sőt, akár a szemkörüli ráncokról is eltereli a figyelmet. Ezen kívül ha túl rövidnek és színtelennek tartod a szempilláid, akkor a szemhéj tetoválás ebben az esetben is megoldást nyújthat. Nagyon fontos a legtökéletesebb szemhéjkontúr kiválasztása! Nálunk nem kell attól félned, hogy nem találod meg a tökéletes stílust és vastagságot, hiszen Rita rutinja segít megtalálni az igazit!

Száj tetoválás

Ha asszimetrikus a szád, ha fakónak érzed a színét, vagy ha teltebb hatású ajkakat szeretnél, akkor az ajaksatírozást Neked ajánljuk, hiszen ezzel számtalan adottság korrigálható. Az ízléses, és az egyéni arcvonásokhoz tökéletesen illő szájtetoválás készítésével az ajkakat élénkebbé, teltebbé és sugárzóvá tehetjükA félsatír egész nap tartós rúzshatást biztosít. Előbb elkészítjük a száj kontúrját, ezután az ajkak belseje felé haladva egyenletesen beszínezzük az ajkak területének nagyjából a felét. Az eredmény egy határozott, de nem elkülönülő kontúrral rendelkező szájtetoválás, ami az ajkak belseje felé fokozatosan világosodik.

Árak

Szemöldök powder

70.000 Ft

Szemöldök szálazott /hairstroke /hybrid

75.000 Ft

Szemhéj pillatő sűrítés felül

40.000 Ft

(eyeliner below )

Szemhéj -alul “elfüstölt” hatással

35.000 Ft

(under eyeliner smokey)

Szemhéj normál/közepes tusvonal vagy füstölt hatással

70.000 Ft

(eyeliner normal or smokey normal)

Szemhéj vastag tusvonal vagy füstölt hatás

95.000 Ft

(extra , nagyon vastag , sminkelt hatás )

Ajak félsatír vagy szájfény hatás

70.000 Ft

(aquarelle lips)

Ajak teljes , rúzsozott hatás , töményen satírozva

85.000 Ft

(aquarelle lips)