Skip to main content

Hallottál már az arcbőr diagnosztikáról?

A Skeyndor Smart Diagnostic arcbőr diagnosztika 15 perc alatt átfogó képet ad a bőröd állapotáról, minőségéről és szabad szemmel nem látható hibáiról. Segítségével megelőzhető az esztétikailag zavaró bőrproblémák kialakulása, és fenntartható a fiatalos, egészséges bőr.

3D szoftveres arcdiagnosztikai berendezés van segítségünkre a hatékony és pontos diagnózis felállításához.

Bejelentkezés

A SKIN SMART DIAGNOSIS BY SKEYNDOR egy kézi kamerából és egy tabletből álló diagnosztikai készülék, amely pontos képet ad a bőr aktuális állapotáról.

A bőrnek 7 paraméterét méri egy kamera, polarizált fény, UV fény segítségével.

✨ az öregedési folyamatok által előidézett bőrváltozásokat

✨ a napsugárzás okozta bőrkárosodás mértékét

✨ a bőr hidratáltságának szintjét

✨ az arcban található hajszálerek működését

✨  a pigmentációs rendellenességeket és a szabad szemmel nem látható elváltozásokat

✨ a faggyútermelés mértékét

✨ a pórusok mélységét

✨ a bőr rugalmasságát

✨ a ráncok mennységét, mélységét

Ezek alapján egyértelműen meghatározható, hogy a normál tartományhoz képest a vizsgált bőr mennyivel van kedvezőtlenebb állapotban, így például a hidratáltsága csökkenő tendenciát mutat egyes részeken, míg máshol a faggyútermelés fokozott marad és megjelennek a pigmentfoltok, elszíneződések is a bőrön.

Bejelentkezés

Mik befolyásolják a bőrünk állapotát hosszútávon?

Bőrünk állapotára úgynevezett extrinzik (külső) és intrinzik (belső) tényezők vannak hatással. Ezek a külső tényezők és egyéni adottságok együtt formálják bőrünk állapotát az évek során, idővel zavaró bőrproblémák kialakulásához vezethetnek.

A különféle környezeti hatások, az erőteljes UV-sugárzás, a stressz, a rendszertelen életmód, a feldolgozott élelmiszerek mind olyan tényezők, melyek hosszú távon nyomot hagyhatnak bőrünkön. A természetes öregedési folyamatok hatására pedig lassul a bőrmegújulás folyamata, ennek eredményeképp az évek előrehaladtával a bőr megereszkedik, dehidratálttá válik, apró ráncok és finom vonalak jelennek meg, de előfordulhatnak pigmentációs zavarok vagy aknék, pattanások is.

Az  arcdiagnosztikai vizsgálattal a szabad szemmel nem látható bőrproblémákat is feltérképezzük. Ennek köszönhetően célzottan az egyedi bőrproblémádnak és bőrminőségednek megfelelő esztétikai kezelések sorát válogathatjuk össze számodra.

Kezelési terv és kontroll

Az ilyen kombinált eseteknél – és a legtöbbünk bőre nem sorolható egyetlen bőrtípusba sem – elengedhetetlen a szakember javaslata alapján történő kezelési terv összeállítása.

A rendszeres kontrollvizsgálattal nyomon követhető a bőr állapotának változása és a kezelési tervben javasolt termékek eredményessége is.

Bejelentkezés