HydroFacial - Sejtregenerációt elősegítő hidrodermabráziós eljárás és hatóanyag mélyre juttatás csúcstechnológiával

Nem csupán tisztítást, hanem kíméletes kémiai hámlasztást, vákuummal végzett nyirokmasszázst, pórusfelszabadítást, gyulladáscsökkentést és folyadékpótlást biztosít. Lezárásként antioxidánsokkal védi a bőrt és bőrtápláló hatóanyagokat juttat vissza a bőrbe.
BEJELENTKEZÉS

Újítsa meg bőrét a sztárok titkos kedvencével 🙂

A legújabb csúcstechnológiás beauty készülékként tartják számon a Hydrofacial gépet, amely kíméletes kémiai hámlasztás mellett képes mélyre juttatni a hatóanyagokat a kezelés végén. 

Megújítja a teljes bőrfelszínt, így az tisztább, szebb és teltebb lesz, méghozzá kellemetlenség és irritáció nélkül, azaz nem kell a tisztító kezelések utáni arcpírra, pirosodásra számítani.

A HydroFacial testre szabható megoldást kínál az arcbőr kezelésére, ennek köszönhetően minden bőrtípusra alkalmazható, nemcsak zsíros, problémás bőrön, hanem a vékonyabb, szárazabb, vízhiányos és öregedő bőr számára is azonnali, látható eredményeket garantál.

BEJELENTKEZÉS

A HydroFacial kezelőfej és a kezelés menete

A mélytisztításhoz a speciális, spirál alakú fejet használjuk, amely enyhén dörzsölő műanyag végekkel van ellátva. A speciális, erre a készülékre kifejlesztett hámlasztó folyadék mélyen bejut a bőrbe és kimossa a szennyeződéseket. Az eljárás neve a hidrodermabrázió, vagyis folyadékkal történő peeling. Ezt követően a vákuum segítségével egyedülálló arcbőrstimuláció és nyirokkeringés-fokozás megy végbe.

A HydroFacial lényegében egy több lépcsős kezelés, amely hatékonyan egyesíti a bőrtisztítást, gyengéd kémiai hámlasztást, vákuummal végzett nyirokmasszázst, pórustisztítást és a tápláló hatóanyagok bőrbe juttatását. 

A kezelés alkalmanként 35-40 perc, heti egyszer alkalmazható, a maximális hatékonyság érdekében 4-5 kezelést javaslunk.

BEJELENTKEZÉS

A készülék csúcskategóriás kezelőfejei

A hidrodermabráziós kezelést követően a készüléken elhelyezett kezelőfejekkel az arcbőrre és annak állapotára szabott további lifting és anti ageing terápiát végzünk.

Mikroáram kezelés – az arcfiatalítás természetes módja, nagyon hatékony és biztonságos eljárás, amely javítja a bőr általános kinézetét.
Rádiófrekvenciás kezelés – a petyhüdt, megereszkedett bőr felszámolására kifejlesztett technológia, feszesebb, rugalmasabb bőrt eredményez.
Ultrahangos hatóanyagbevitel – az ultrahanghullám stimulálja a bőr szöveteit, javítja a membránok áteresztőképességét, ezzel nagyban megnöveli a hatóanyagfelszívódást.
Hidegterápiás kezelés – speciálisan a hámlasztás utáni bőrmegnyugtatásra, lehűtésre fejlesztették ki, kiváló megoldás az ödémás bőr kezelésére, pórusok szűkítésére, nyugtatja a gyulladt területet.

BEJELENTKEZÉS
Kontraindikációk HydroFacial kezelésnél

Bőrfelszíni sebek, fekélyek, herpeszes erupciók az arcon, zajló aktív gyulladás, gyulladt akne, terhesség, szoptatás, súlyos fokú cukorbetegség, pace-maker használat, roaccutane szedése, autoimmun betegség, epilepszia, napégette bőr.

BEJELENTKEZÉS
A HydroFacial kezelés lépései
 1. Konzultáció, arcbőr feltérképezés, arcbőr-állapot diagnózis.
 2. Az  arcbőr gondos megtisztítása után a speciális, vákuummal működő kezelőfejet a bőrön mozgatva egy gyulladáscsökkentő hatóanyagot és tejsavat tartalmazó folyadéksugárral teljes bőrfelszíni tisztítást végzünk.
  A HydroFacial kezelés az egyedülálló technológiát alkalmaz: a bőrfelszín szennyeződései és elhalt hámsejtek eltávolítását, valamint a pórustisztítást a kezelőfejen keresztül spirális alakban áramoltatott folyadéksugár pontosan szabályozott vákuum segítségével végzi el.
 3. Bőrfelszíni peeling:
  A gyengéd kémiai savas hámlasztás történik vákuum használatával, glycolsav és salicylsav kombinációjával. A savas hámlasztóanyag koncentrációját a bőrtípusnak és a kezelendő felületnek megfelelően választjuk ki. Ebben a lépésben az elhalt hámsejtek és a maradék szennyeződés eltávolításán túl a pórusok megnyitása történik. A használt savak speciális keveréke a kíméletes hámlasztás révén minden eddiginél hatékonyabb bőrfelszíni tisztítást tesz lehetővé.
  Bár a kezelés önmagában nem fényérzékenyíti arcbőrödet, de a kémiai savas hámlasztás miatt néhány napon keresztül fényvédő alkalmazása kötelező.
 4. Ebben a lépésben a szalicilsavat és gyulladáscsökkentő komponenseket tartalmazó folyadékkal és egy kisebb méretű kezelőfejjel a kezelt területen, elsősorban a T-zónában megemelt vákuum hatással átmossuk a megnyitott pórusokat, hogy eltávolítsuk és megszüntessük az aknékat, mitesszerek és a gyulladásos képleteket a bőrről.
 5. A záró lépésben a megnyitott pórusokon keresztül rádiófrekvenciával vagy ultrahanggal hialuronsavas és kollagénes hatóanyagokat juttatunk be a bőrbe, visszaállítjuk a mikrobiomot, hidratáljuk a bőrt. Lezárásként fényvédőkrémmel óvjuk bőrödet.
BEJELENTKEZÉS

A HydroFacial kezelés árai:

Próbaalkalom: 9 900 Ft
1 alkalmas HydroFacial kezelés: 24 900 Ft

5 alkalmas Hydrofacial bérlet: 109 000 Ft
Az 5 alkalmas bérlet 6 hétig érvényes, mert heti kúraszerűen ajánlott a kezelés.

Most bevezető áron választhatod a maximális hatékonyságot és hosszan tartó eredményt biztosító kombinált bérletünket!

A bérletet a megvásárlástól számított 6 héten belül használhatod fel!

Megnézem a kombinált bérletet!

Várjuk bejelentkezésedet a hydrafacial kezelésre

+36 30 319 8434

Online bejelentkezés