InfraslimX - az infrabicikli

Narancsbőr? Feljött néhány kiló télen? Szükség van egy kis alakformálásra? Vagy kombinált sportolási lehetőséget keresel? Válaszd ezt a professzionális alakformálási módot csúcstechnológiás géppel!
BEJELENTKEZÉS
BEJELENTKEZÉS

A jövő sportja, a jövő fitnessgépe

Az InfraSlimX kombinált fitness eszközök közé tartozik, amely magasabb szintre emeli a testedzés alakformáló hatását, mégpedig a legmodernebb technológiákat ötvözve.
A zárt kabinban egyszerre dolgozik a vákuum masszázs, az infra kezelés, a kollagén fényterápia, az ózon- és oxigénterápia, valamint az aromaterápia alakformáló hatása.
Ezek a hatások egymást támogatják az alakformálás és méregtelenítés érdekében, így egy sokkal jobb közérzet és rendszeres használata esetén sportosabb, karcsúbb forma érhető el.

A fekvő pozíció kényelmes bőrpárnákon biztosítja, hogy bárki akár derék vagy hát problémával is biztonságosan használhassa az InfraSlimX-et!

Edzés közben nézheted a kedvenc sorozatodat vagy hallgathatod a kedvenc zenédet a gépen futó HBO Max, Youtube és Netflix alkalmazásokon:)

Az edzéshez biztosítunk fólianadrágot, karcsúsító krémet és törülközőt, intim környezetben, zavartalanul végezheted az edzésed.

BEJELENTKEZÉS

Próbáld ki az InfraSlimX mozgásformát!

BEJELENTKEZÉS
Milyen sporteszköz az InfraSlimX?
Ez a legújabb infrabicikli, ami teljesen megváltoztatja majd a felfogásodat a sportról és az alakformálásról. Egy félig zárt gépben edzel, amiben csak a tested alsó része helyezkedik el. A testmozgást vagyis a sportot egy bicikli biztosítja, amit mindenki a jelenlegi erőnléti állapotának megfelelően tud beállítani. Az infraszaunákhoz hasonló speciális infrasugárzók vannak a gép zárt belsejében. Ezt egészíti még ki kollagén fényterápia, aromaterápia, ózon- és oxigénterápia.
BEJELENTKEZÉS
Miért olyan hatékony?
A benne lévő technológiák kölcsönösen segítik egymást. A vákuum térben a szövetek fellazulnak, a hajszálerek, kapilláris erek, erek feltágulnak, ezáltal a sejtekhez sokkal több oxigén és tápanyag jut el, a teljesítményünk pedig sokkal nagyobb lesz. Ahogy nő a teljesítmény, a szervezetnek több oxigénre lesz szüksége, ezt a többlet oxigént egy beépített oxigéngenerátor szolgáltatja, amitől terhelhetőbbek lesznek a sejtek, és sokkal több kalóriát tudunk elégetni, mint más sportolási lehetőségeknél. A biciklizés és az infrafény kombinációja kiegészítve az oxigén-ózon alkalmazásával segít elégetni a legtöbb kalóriát az általános edzésekkel szemben. Infrafény, Vákuummasszázs, Kollagén, Oxigén-Ózon és Aromaterápia biztosítja, hogy az edzés kimagasló eredményű legyen. Emelett feszesíti, fiatalítja a bőrt, méregtelenít és nincs tőle izomláz!
BEJELENTKEZÉS
Nagy izzadással jár ez az edzésforma. Ez nem megterhelő?
Nem, egyáltalán nem megterhelő, mert a fej és a szív nincs benne a kabinban. Annak ellenére, hogy izzadunk, nem egy kellemetlen érzés. Az izzadás azért fontos, mert a sejtanyagcsere melléktermékei ezáltal tudnak kiürülni a szervezetből. A méregtelenítő folyamatokat az infrasugarak támogatják, a biciklizés pedig felgyorsítja a nyirokkeringést, ami hamar eljuttatja a kiválasztó szervekig a méreganyagokat. A vákuum szívóhatása segíti a bőrön keresztüli méregtelenítést.
BEJELENTKEZÉS

Próbáld ki az InfraSlimX infrabiciklit!

KIKNEK AJÁNLJUK A GÉPET?

Elsősorban azoknak, akik gyors eredményt szeretnének elérni az alakformálásban, narancsbőr kezelésben és a kardio edzésekkel a lehető legrövidebb idő alatt. Azoknak, akik mozgásszegény életmódot élnek, és még nem találták meg azt a sportot, amiben jól érzik magukat. Akik most kezdenek életmódváltásba, akik túlsúlyosak, akik szeretnek enni, de nem szeretnének elhízni, akik valamilyen szinten korlátozottak a szabad mozgásban, kismamáknak, nagymamáknak, mindenkinek, aki felismeri azt a tényt, hogy az egészséges emberi test alapja a mozgás.

BEJELENTKEZÉS
MIT HOZZ MAGADDAL, HA JÖSSZ BICIKLIZNI?
  • Lányok: fehérnemű/rövidnadrág és sportmelltartó, vagy kétrészes fürdőruha
  • Férfiak: póló és úszónadrág
  • Amire mindenképp szükséged lesz: váltózokni és törölközőből 2 db
    (1 db tusoláshoz és 1 db edzéshez), ha a sajátodat használnád.
  • Sportcipő, de ez nem feltétlenül szükséges, ha szereted, hozd magaddal, de anélkül is tudsz edzeni.
  • Igény esetén a tusoláshoz használt strandpapucs.
BEJELENTKEZÉS

InfraSlimX árak

INFRASLIMX 10 alkalmas 40 perces bérlet 1Ft-ért,
2X10 alkalmas PowerShape2 vagy 2×6 alkalmas Skeyndor Slim Drone kúra vásárlásakor*

Ajánlatunk 2024. május 14-től VISSZAVONÁSIG érvényes

A  10 alkalmas bérletek pedig  60 napig érvényesek (a vásárlás napjától számítva) , másra át nem ruházható és nem váltható vissza!
InfraslimX bérlet hosszabbítása 5 000Ft/hó!

BEJELENTKEZÉS

InfraSlimX – infrabicikli
30 perces próbaalkalom: 3 000 Ft

Őszi akciós ajánlatunk
30 perces InfraslimX tekerés + 30 perces lipolézer kezelés:
5 990 Ft

BEJELENTKEZÉS

InfraSlimX 10 alkalmas bérlet 

10 alkalmas bérlet (30 perces): 42 000 Ft
10 alkalmas bérlet (40 perces): 48 000 Ft
10 alkalmas bérlet (50 perces): 55 000 Ft
10 alkalmas bérlet (60 perces): 65 000 Ft

Dr. Life hullámmasszázs bérlet (30 perce/alkalom) a 10 alkalmas InfraSlimX-bérlet megvásárlásakor 20 000 Ft.

BEJELENTKEZÉS

Jelentkezz be és próbáld ki az InfraSlimX-et!

+36 30 319 8434

HÁZIREND

Az edzések és kezelések előzetes időpont foglaláshoz kötöttek.

Kérünk érkezz 10 perccel edzés előtt, hogy legyen időd átöltözni.

Ennek tiszteletben tartásával mindannyian a megbeszélt időpontban tudjuk kezdeni az edzést és senkinek nem kell várni.

Ha nem tudnál időben megérkezni sajnos a Te edzésedből/kezelésedből fogjuk levonni a késés idejét.

Az időpont lemondásokat legkésőbb 24 órával az időpont előtt tudjuk elfogadni.​

Amennyiben nem jelennél meg az edzésen és nem mondod le időben, úgy az edzés/kezelés díját felszámoljuk, vagy a bérletből egy alkalmat levonunk.

Bérlet vásárlása a házirend automatikus elfogadásával jár, a Házirend a Szalon területén több helyen is ki van függesztve.