Revitalize arckezelés –Tű nélküli mezoterápia

Kollagén-indukciós terápia

Az egyik legújabb és leghatékonyabb bőrfeszesítő módszer
Kíméletes és hatékony anti-aging ránckezelés

A terápiát ingyenes konzultáció előzi meg, mely során a kezelést végző szakember felméri a bőr állapotát, a probléma típusát, a kezelendő felület nagyságát. Ezek alapján személyre szabott kúrát állít össze, a maximális hatékonyság érdekében.

A Revitalize termékek fejlesztését a gyártó My Med Aesthetics a szépségipari szakemberek folyamatos bevonásával végzi, így az eredmény nem is lehet más, mint egy igazán különleges termékcsalád. A mezoterápiás szérumok tartósak, természetesek, sterilek, kiegyensúlyozott hatóanyag-koncentrációjúak, és az áruk is kedvező. Kompatibilisek a világon található legtöbb kozmetikai eszközzel és kezelési protokollal, valamint keverhetők új szérum-koktélokat alkotva a hatás fokozásának érdekében.

A Revitalize márka ma már számos nemzetközi díjat és elismerést zsebelt be.

Évekig tartó kutatásra, számos tanulmányra és kiterjedt klinikai vizsgálatokra van szükség ahhoz, hogy olyan szérumokat fejlesszenek a tökéletességig, melyek az összetevők harmonikus egyensúlyát biztosítja az orvosok számára.

Revitalize szérumcsalád népszerűségének titka:

  • 100% bio
  • valóban működő, látható eredmények

Mi a mezoterápia?

A mezoterápia során nagyon pontos adagolással juttatjuk be az értékes hatóanyagokat tartalmazó készítményt a hám felső rétegébe (az epidermisbe és a dermis felső rétegébe, itt ugyanis már a bőrünk rugalmasságáért, egyenletességéért, egészségéért felelős anyagcsere folyamatok zajlanak). A mezoterápiára általánosságban is igaz, hogy csak a felső hámrétegben dolgozunk és olyan apró, szemmel alig látható mikrotűkkel végezzük a kezelést, hogy szinte észre se veszik a vendégek.

BEJELENTKEZÉS

Első lépésként kozmetikusunk/mezoterapeutánk megtisztítja az arcbőrt, arctejjel és tonikkal, majd alaposan leradírozza.
Ehhez igény szerint alkalmazhat mikrodermabráziós készüléket, így elősegítve a hatóanyagok intenzívebb felszívódását.
Ezt követően a bőrt széles spektrumú bőrfertőtlenítővel kezeli. Fontos, hogy a kezelést végző szakember gumikesztyűt viseljen, erre vendégként is érdemes figyelni az esetleges fertőzések, baktériumok, vírusok elkerülése végett.
Alapos fertőtlenítés után a kezelés megkezdődhet, az előzetes konzultáción kiválasztott REVITALIZE hatóanyagot fecskendővel érdemes felvinni a bőrre, majd a kezelőfejet finoman mozgatva a hatóanyag teljesen felszívódik.
A szakember utóápolásként gumimaszkot illetve lapmaszkot használhat, melyeket szintén bőrtípusnak és problémának megfelelően választja ki.

BEJELENTKEZÉS

A dermapen kezelés menete

A dermaroller kezelés továbbfejlesztett változata, amely során egy speciális kezelőfejjel ellátott készüléket használunk, amelyen apró dermapen tűk találhatók.
A dermapen 3-4-szer annyi lyukat szúr a bőrbe, mint a dermaroller, így a nagyobb számú mikrosérülésnek köszönhetően hatásosabb a kezelés.
A kollagénnek a bőr fiatalságának megőrzésében van kitüntetett szerepe, azonban az életkorral sajnos egyre csökken a termelődése. Tehát ez a kezelés is arra hivatott, hogy a kollagénrost képződést aktiváljuk a bőrben. A bőr megfelelő rétegébe behatoló tűk mikrosérüléseket okoznak, és a természetes sebgyógyulási folyamat által fokozódik a kollagén és elasztin termelés, ennek hatására a bőr feszesebbé és rugalmasabbá válik. Másrészt a kezelés céljának megfelelően a tűszúrások révén tiszta és értékes hatóanyagot juttatunk be a bőr mélyebb rétegeibe.

BEJELENTKEZÉS

A kezelés előnyei, hatásai

A tartós hatás érdekében a vendégeknek kúraszerű kezelést javasolunk.
A dermapen kezelést azoknak ajánljuk, aki a szem és száj környéki ráncokat szeretné csökkenteni. Aki a mélyebb ráncokat, és redőket is szeretné eltüntetni, halványítani.
Akinek a bőre megereszkedett és petyhüdté vált például nagymértékű fogyás eredményeként. Aki kisebb vagy nagyobb bőrhibákkal, hegekkel, pigmentfoltokkal, tág pórusú bőrrel rendelkezik.
A dermapen kezelést követően pontszerű vérzés, bőrpír, vagy hámlás tapasztalható (a dermapen tű hosszúságától függően), ám ezek a tünetek pár napon belül megszűnnek.
A kezelést követő napokban ajánlott magas faktorszámú fényvédő krémet használni (a Skeyndor márka 30 vagy 50 faktoros védelemmel ellátott termékcsaládjai) és célszerű kerülni a napozást, szoláriumozást, szaunázást és a forró fürdőzést.

BEJELENTKEZÉS

Kinek ajánljuk?

Kinek ajánlott a REVITALIZE kezelés?

Bárkinek, aki az arcbőrét szeretné feszesebbé tenni.
Aki a mélyebb ráncokat, és redőket szeretné eltüntetni, halványítani.
Aki a szem és száj környéki ráncokat szeretné csökkenteni.
Aki apróbb bőrhibákkal, hegekkel, pigmentfoltokkal, striákkal, és tág pórusú bőrrel rendelkezik.
Akinek a bőre megereszkedett és petyhüdté vált például nagymértékű fogyás eredményeként.
Bárkinek, aki műtéti beavatkozás nélkül szeretné visszakapni bőre fiatalos megjelenését.

BEJELENTKEZÉS

Várjuk bejelentkezésedet a dermapen kezelésre

Általában a vendégeknek a probléma jellegétől függően kúraszerű, 3-5 alkalomból álló kezelés sorozatot javasolunk.

Revitalize MezoSystem kezelés 1 alkalom: 39 900 Ft
Revitalize MezoSystem kezelés 3 alkalom: 109 000 Ft
Revitalize MezoSystem kezelés 5 alkalom: 150 000 Ft

Revitalize DermaPen kezelés 1 alkalom: 39 900 Ft
Revitalize DermaPen kezelés 3 alkalom: 109 000 Ft
Revitalize DermaPen kezelés 5 alkalom: 150 000 Ft

SKEYNDOR Essential Prémium ampulla kezelés tű nélküli mezoterápiával 1 alkalom: 35 000 Ft
SKEYNDOR Essential Prémium ampulla kezelés tű nélküli mezoterápiával 3 alkalom: 90 000 Ft
SKEYNDOR Essential Prémium ampulla kezelés tű nélküli mezoterápiával 5 alkalom: 125 000 Ft

+36 30 319 8434

Online bejelentkezés