Energetikai testkezelések

ahol a test-lélek-szellem egyensúlyba kerül….

Üdvözöllek!

Engedd meg, hogy bemutatkozzam Tóth Enikő vagyok és energetikai testkezeléssel foglalkozom. Már egészen fiatalon megtapasztaltam, hogy minden lelki problémánk kihatással van a testünkre. Rájöttem, hogy anyaként, feleségként ahhoz, hogy boldognak és kiegyensúlyozottnak érezzem magam folyamatosan foglalkoznom kell a test-lélek-szellem harmóniájával. Kerestem a megoldásokat ezért számos képzésen veszek/vettem részt. Théta Healing konzulensi minősítéssel rendelkezem. Prànanadi 9. szinten álló mester vagyok, reinkarnációs oklevéllel kiegészítve. Elsajátítottam a Vipassana meditáció és a Tongleng technika alapjait. Továbbá oklevelet szereztem grafológiából.

 

Módszerem

A kezelések során a megtanultakat egyesítve alkalmazom.

A technikám hidat alkot a test és a tudat kommunikációjában, ezáltal a lelki/pszichés és testi elakadásaink harmóniába kerülnek. Hiszem, hogy minden problémánk forrása és megoldása is bennünk rejlik. Én abban tudok segíteni, hogy ezek a felszínre kerüljenek, a blokkok oldódjanak, igy beindítva a test öngyógyító folyamatát. A módszer az élet minden területén képes pozitív változást előidézni, legyen szó akár egy hosszantartó fizikai betegségről, pszichés vagy érzelmi problémáról. Meggyőződésem, hogy mindenkinek szüksége lenne a kezelés jótékony hatásainak megtapasztalására! A kezelés időtartalma konzultációval együtt 50perc, ára: 7000,-ft. Kérés esetén házhoz megyek.

A  kezelés nem helyettesíti az orvosi terápiát hanem kiegészíti , és nem jogosít fel diagnózis felállítására.

Bejelentkezés: +36305733159

Mi is az a Prána?

A Prána olyan egyetemes energia, ami áthatja a teret, az elmét és az anyagot. A gyakorlati alkalmazó az ügyfél testére teszi vagy a teste felett tartja a kezét, azon keresztül áramoltatja azt.

Az emberi test fontosabb energia központjait csakráknak nevezzük. A bennük áramló életenergia körkörös irányba nagy sebességgel mozog, emellett közvetítik a testen belül a testbe belépő és testből kilépő energiákat. A csakrák alapvetően kitisztítják saját magukat, de ha túl sok negatív élmény, behatás éri őket akkor blokkolódnak. Az elszenvedett traumák, testi vagy lelki sérülések és a különféle nehézségek mind hozzájárulnak a csakrák szennyeződéseihez, elzáródásához illetve sebességének változásához.

A 7 csakrához különböző testrészek, mirigyek, tulajdonságok és érzelmek párosulnak. Ha ezek közül valamelyik alul vagy túlműködik, akkor az hatással van az életünkre, a szervezetünkre, a hangulatunkra. Amikor a bennünk lévő energia harmonikusan áramlik, akkor a szervezetünk egészséges.

Mi az a Theta Healing?

A ThetaHealing® egy világszerte elismert spirituális önfejlesztő módszer, mely fizikai, lelki és szellemi harmóniát hoz létre. A problémáinkat okozó negatív blokkok kioldásához és lecseréléséhez a legmagasabb rendű erőt, a Teremtő Energiát használjuk, ezáltal a létrehozott pozitív változások nagyon gyorsan bekövetkezhetnek az életünkben – legyen ez gyógyulás testi, lelki szinten vagy a minőségi élet körülményeinek megteremtése, egy boldog párkapcsolat.

A ThetaHealing® egy kiváló módszer, mert egyesíti a spiritualitást a legmodernebb  tudományos kutatásokkal: alkalmazott tudományként a kvantumgyógyászat, a biofizika, a kineziológia és a tudatmezőkkel kapcsolatos legmodernebb kutatásokon, ismereteken alapszik. Számos országban már kórházakban is alkalmazzák a módszert, Magyarországon is több orvos, pszichológus használja előszeretettel a ThetaHealing-t. A módszer egyre sikeresebb és terjed. A kérdés csak az, hogy Te is szeretnél-e csatlakozni az áramláshoz és élvezni a ThetaHealing® előnyeit minden szinten vagy ragaszkodsz  még régi programjaidhoz? Nincs jó vagy rossz döntés, mindenki mindig a számára legmegfelelőbb időben érik meg a változásokra, de fontos, hogy tudd: MINDIG VAN VÁLASZTÁSOD. VÁLASZTHATOD AZ EGÉSZSÉGESEBB, BOLDOGABB, SIKERESEBB ÉLETET, amennyiben már készen állsz rá.