Skeyndor - 50 éve a bőrödért

Pasaréti szépségszalonunkban hosszas mérlegelés után a Skeyndor professzionális és otthoni bőrápoló termékei mellett tettük le voksunkat. Ismerkedj meg Te is a Skeyndor termékeivel és azonnal tapasztalni fogod, hogy szakértővel van dolgod.

Skeyndor -
A feszesítés és anti-ageing specialista

A Skeyndor vállalatot több mint 50 évvel ezelőtt alapították Barcelonában, ma a legfontosabb spanyol tulajdonú professzionális kozmetikai cég, amely 45 országban, 5 kontinensen működik. A kiváló minőségű professzionális kozmetikumok területének vezető márkája, a kutatásokban nemzetközi elismeréssel rendelkező úttörő vállalat.
Sikere a történelmét tükröző értékeken, a modern ügyféligényekhez való alkalmazkodáson,  folyamatos innovációs képességén és évtizedes megbecsülésén alapul.
A Skeyndor termékek alapját a kutatás, a hatóanyagok monitorozása és a fejlett készítmények adják, amelyek célja, hogy látható, kézzelfogható eredményeket érjenek el a mai férfiak és nők számára. Az összes Skeyndor termék bőrgyógyászatilag tesztelt, hatékonyságukat fogyasztói elégedettségi vizsgálatok és hatékonysági tanulmányok is alátámasztják.
Vásárlói minden egyes terméket nagyon körültekintően, beauty szakértő segítségével választhatnak ki, egy mágikus rituálé részeként. 

A Skeyndor professzionális kozmetikai cégként folyamatos kontroll alatt tartja és saját szalonjaiban teszteli termékeit, ezzel a felhasználás során a kozmetikus szakemberei szerint leghatékonyabbnak ítélt hatóanyagok koncentrációját adott esetben növelni tudja. Ily módon elkerülhetőek az esetleges allergiás reakciók is, mielőtt egy termék a nagyközönség számára is elérhető lenne.
Akár szalonban, akár otthoni ápolás során használod kozmetikumait, szakértő csapatot tudhatsz a hátad mögött, akik előzetesen személyes igényeidre, bőrtípusodra formálják az adott terméket.

BEJELENTKEZÉS

A Skeyndor személyre szabott bőrápolási rendszerének első lépése a
Skeyndor Skin Diagnosis készülék, amely pontosan képes meghatározni a bőrtípust és az aktuális bőrállapotot.

Vizsgálófeje egyszerre 7 paramétert vizsgál. Kezelési tervet állít fel és a legmegfelelőbb ápolási termékeket is figyelmünkbe ajánlja. A professzionális bőrdiagnosztikai berendezés egy kamera, polarizált fény és UV-fény segítségével felméri bőröd paramétereit. A bőr általános elváltozásait térképezi fel, mint például: a ráncok mélysége, pigmentáció, akné és a hidratáltság mértéke.
Naptárunkra kattintva jelentkezz be hozzánk bőrdiagnosztikára,
válaszd ki a naptárban a bejelentkezéshez a “bőrdiagnosztika” szolgáltatásunkat.

BEJELENTKEZÉS

Skeyndor professzionális arckezelések - személyre szabva

Minden Skeyndor arckezelés a bőrtípusnak megfelelő arctisztítással kezdődik, ezt követően a Skeyndor hatóanyagbevitel, majd masszázs következik, végül sminkkel zárul a kezelés.
A Skeyndor luxus arckezelések orvosi tisztaságú, magas hatóanyag-koncentrátummal, alkalmanként 2 órán keresztül kényeztetik bőrödet. A hatékonyabb hatóanyag-bejuttatás érdekében szépség-szakértőink a Skeyndor két professzionális kezelőgépét is alkalmazzák az arcfiatalító kezelések közben.

BEJELENTKEZÉS

Kíméletes gépi peeling-eljárás
DP-110 Plus Ultrasonic

Az ultrahangos kezelőfej 25000 mikrorezgést bocsát ki másodpercenként, így tökéletes peelinget biztosít extra biztonságosan a bőr felszínén.

A professzionális berendezés további hatásokat fejt ki; aerolizálás, ami az arctisztító készítmények hideg párásítását jelenti. Ez a jelenség “felhúzó hatású”: a faggyút a bőr felszíne felé mozgatja, ezáltal hatékonyabban távolíthatóak el a szennyeződések, smink-maradványok és  rendkívüli tisztító- és dezinkrusztáló hatást érhetünk el.

Két további jótékony hatást fejt ki a bőrön: elősegíti a pórusok kinyílását, ezáltal a komedók könnyebben tisztíthatók, valamint biostimuláló hatást,  amely tonizálja a bőr felszínét.

Kettős funkciót kapott tehát ez a professzionális berendezés: ultrahang és hidroabrázió, azaz vízsugaras finomcsiszolás. A bőr kíméletes, de alapos megtisztításához és a hatóanyagok mélyebbre juttatásához használjuk.

BEJELENTKEZÉS

Célzott és tökéletes hatóanyag-bejuttatás
Meso Infusion DCS

Több-funkciós berendezés, amelyet kifejezetten kozmetikai termékekkel végzett szépségterápiák megvalósítására terveztek kozmetikai elektroterápiás technikák beépítésével. 
A mezoterápiás készülékbe négy funkció került beépítésre: ezzel a négy technikával az értékes, tiszta hatóanyagok számára tűszúrás nélkül hozzáférési lehetőséget biztosít a bőr mélyebb rétegeibe, pontosan oda, ahol hatnak, és eközben maximalizálja a sejtekbe-hatolási képességet is.

Aktív modul: megnyitja a bőr csatornáit, fokozza a bőr anyagcseréjét és felfelé mozgatja a faggyút a felszínre, ezáltal mélyebb arctisztítást tesz lehetővé. Ha a pórusok nincsenek intenzíven eltömődve, önmagában is tisztításként működhet.
Hidroelektroforézis: pulzáló galván áram segítségével fokozza az aktív ion-ágensek bejutását a szövetekbe, a vízben oldódó hatóanyagokat sokkal mélyebbre juttatja. Kikapcsolja az ún. Barrier-funkciót, a bőr “védekező reakcióit”, mondhatjuk úgy is, hogy átmeneti időre átveri a bőrt, ezáltal az átengedi a hatóanyagokat a mélyebb rétegekig.
Elektroporáció: tű nélküli mezoterápia. Egy non-invazív eljárás, melynek segítségével mikrocsatornákon keresztül rádiófrekvenciás hullámmal a hatóanyagok a sejtek mélyébe juttathatók.
Cryoterápia, azaz hideg vasaló, a lehűtött kezelőfej segítségével a hatóanyagcsapda elvén juttatja el a tiszta hatóanyagokat mélyebbre, eközben a hűtött kezelőfej nyugtatja is a bőrt.

BEJELENTKEZÉS

DERMA PEEL PRO – Hámlasztó arckezelés

A DermaPeel Pro a SKEYNDOR egyedülállóan eredményes hámlasztó kezelése. Bőrmegújító kúra ráncok, pattanásos-heges- napkárosodott-foltos bőrállapotok kezelésére

A bőr minden rétegét érintő, 5 lépcsős, egymásra épülő peeling technológiát alkalmaz.

  1. Fizikai hámlasztás, mechanikai bőrradír, a legkülső, felszíni réteget távolítja el a bőrről.
  2. Hidroabrázió (vízsugaras finom-csiszolás) amely megtisztítja és felfrissíti a bőrt.
  3. Gyümölcssavas peeling, kémiai hatással a bőr pH értékét csökkentve gyengíti a szaruréteg sejtjeinek kötését. Alkalmas felszíni és mélyebb rétegű hámlasztásra is.
  4. Enzimes bőrhámlasztás, amely az epidermisz sejtjei közti kohéziót gyengíti meg.
  5. Újgenerációs biológiai peeling, amely peptidek segítségével hamis sejtkötési információkat generál, így gyengítve meg az epidermisz sejtjeinek kohézióját.

A SKEYNDOR DermaPeel Pro kezelése és otthoni ápolási termékei nem okoznak extrém bőrpírt és lemezes hámlást. A hámlasztó kabinkezelést általában kúrában javasoljuk. Kezelések között 7-10 nap teljen el.

A kezelés ára: 32 900 Ft/alkalom, 4 kezelés kúrában: 109 900 Ft

TIMELESS PRODIGY - Csúcskategóriás anti-ageing arckezelés

Bámulatos eredményeket garantáló, öregedésgátló kezelési rituálé és termékcsalád 25 féle, igazolt hatású aktív hatóanyaggal. A legújabb genetikai kutatások eredményeinek felhasználásával megkomponált hatóanyag-komplexet tartalmaz, mely kimutathatóan lassítja a sejtek öregedési folyamatait.
Három szinten fejti ki hatását: javítja a sejtek életfunkcióit, aktiválja az új sejtek képződését és javítja azok minőségét.

Kezelés tartalma:
A luxus hatóanyagok mellett kényeztető masszázs egész sora teszi felejthetetlenné ezt az exkluzív kezelést. Azonnal látható és hosszantartó eredmény.

1. Üdvözlő rituálé A thai masszázs, a shiatsu és az energia kiegyensúlyozásának módszerei ihlették, amelyek a mély relaxáció állapotába visznek bennünket.
2. D-TOX rituálé
A nyirokelvezetési módszerek ihlették, amelyek biztosítják a belső méregtelenítést, ami elengedhetetlen a páratlan végeredményhez.
3. Bőrkezelés, luxus anti-aging hatóanyagok bevitele
4. Védelem és remodelling
5. Levezetés

A kezelés hatása: Az anti-aging bőrápolás csúcstechnológiáját képviselő hatóanyagok sejtszintű, globális bőrfiatalítást garantálnak. A Timeless illata az időtlen nőiesség élményével ajándékoz meg. Fő hatóanyagai: 5 féle növekedési faktor, 50 millió damaszkuszi rózsa őssejt, fehér szarvasgomba kivonat, kombucha tea, jambu kivonat, C, E, B5, B7 és B9 vitaminok, hialuronsav, tephorosia purpurea, olajfa őssejtkivonat.

A kezelés ára: 54 900 Ft/alkalom

 

CORRECTIVE – Ránctalanító arckezelés

A kezelésről: a Corrective a már kialakult mimikai ráncokra ható, ránctalanító kezelés és termékcsalád.
3 éves kutatómunka, több mint 25 féle összetevő tesztelése és 200 féle hatóanyag-kombináció megvizsgálása utána a Skeyndor laboratóriuma megalkotta a Corrective termékcsaládot, amely valós és hatékony alternatívája a plasztikai feltöltő kezeléseknek. A Corrective hatóanyagai az ingerület-átvétel blokkolása által ellazítják a mimikai izmokat, feltöltik akár a mélyebb ráncokat is, fokozzák a sejtek újjáépülését, ezáltal megfiatalítják az arcbőrt.
3-4 alkalom ajánlott a kezelésből a leghatékonyabb eredmény elérése érdekében.

Kezelés tartalma: tisztítás, peeling, mélytisztítás, hidroabrázió, ultrahangos kezelés peptid hatóanyaggal, ultrahang segítségével botox-analóg hatóanyag bejuttatása a bőrbe, gumimaszk felhelyezése, eltávolítókrém

Kezelés ára: 44 990 Ft/alkalom

GLOBAL LIFT - feszesítő liftingkezelés

Feszes arckontúr – Face Lifting hatás
A ProGEN-in egy tudományos áttörést jelentő, a Skeyndor által kifejlesztett innovatív technológia, amely átfogó bőrfiatalító hatásmechanizmuson alapszik. Visszaállítja a bőr feszességét, különösen az áll-vonal körüli területen, csökkenti az áll alatti zsírszövet vastagságát. Hatékonyságát klinikai tesztek bizonyítják.
Három értékes hatóanyag szinergiája a sejtek öregedését jelző fehérjét, a progerint célozza meg. Ennek a fehérjének a koncentrációja a sejtmagban határozza meg a sejt biológiai korát.

Biomimetikus peptid, amely egy enzim inhibitor, tehát gátolja a kollagén és elasztin lebomlását. Ez a hatóanyag 2012-ben elnyerte az In-Cosmetics Innovation Zone Best Ingredient Díjat.
Menyanthes trifoliata (Vidrafű) egy új generációs antioxidáns, amely a bőr megfelelő kollagénszintéziséhez elengedhetetlen.
α-glükan, feketebors (Piper nigrum) komplex poliszaharidjai a bőr mélyebb rétegeiben a retikuláris rostok szintjén fejtik ki támasztó hatásukat, azáltal, hogy erősítik a rostok térhálós szerkezetét.

Kezelés tartalma: tisztítás, peeling, mélytisztítás, hidroabrázió, ultrahangos kezelés öregedésgátló hatóanyagkoktéllal, anti-aging masszázs, befejező krém.

A kezelés ára: 44 900 Ft/alkalom

 

MEGÚJULT ETERNAL - ráncmegelőző kezelés

Ráncokat megelőző, a bőr saját regenerációját fokozó professzionális kezelés. A nano-liposzómákba zárt svájci “apple stem cell” hatóanyag fokozza a bőr természetes regenerációs képességét. A jambu (Acmella oleracea), más néven iskolavirág-kivonat izomlazító, ránctalanító hatású, újraépíti a kollagénrostokat. A tengeri édeskömény szabályozza a sejtosztódást és hatékonyan méregteleníti az oxigénhiányos sejteket. A farkasbab kivonat tömöríti és feszesíti a bőrszövetet.

A kezelés hatása: Az első átfogó hatású bőrregeneráló termékcsalád. Alma őssejtet tartalmazó, hosszantartó eredményt garantáló anti-aging, regeneráló kezelés. Serkenti az epidermiszben az új, egészséges sejtek képződését, valamint támogatja a bőr védekező képességét. Visszaállítja a bőr tömörségét és feszességét.

A kezelés: Professzionális anti-aging, regeneráló szalonkezelés nano-liposzómázott növényi őssejtkivonattal. Hosszantartó és látványos eredmény a prémium hatóanyagoknak és a masszázsnak köszönhetően.

Kezelés ára: 44 900 Ft/alkalom

 

AQUATHERM - Gyulladáscsökkentő arckezelés érzékeny bőrre

A kezelésről
Az Aquatherm szalonkezelés a Salies de Béarn gyógyvizére épülő, elsősorban az érzékeny, rozaceás, allergiára hajlamos, gyulladásos bőr kezelésére kifejlesztett hidratáló, gyulladás-csökkentő kezelés, amely a termék probiotikum tartalmának köszönhetően a bőr saját védekező képességét is erősíti. A kezelés során az ásványi anyagokban gazdag termálvíz-koncentrátumé a főszerep, mely kiváló megoldást nyújt a megereszkedett, fényét vesztett bőr kezelésére. Megszünteti a bőrpírt és csökkenti az érzékeny bőrtípusoknál gyakran tapasztalt kellemetlen feszülő bőrérzetet.

Az Aquatherm kifejezetten az érzékeny bőr ápolására és kezelésére kifejlesztett termékcsalád. Szabályozza a külső hámréteg anyagcseréjét, visszaállítja a bőr egészséges Ph értékét, így az képes lesz védekezni a káros környezeti hatásokkal szemben, elkerülje az ödémásodást, a hámlást és a kipirosodást.

A kezelés ára: 25 000 Ft/alkalom

SKEYNDOR MEN – ránctalanítás és hidratálás férfiaknak

A Skeyndor Men kifejezetten a férfi bőr igényei szerint kifejlesztett termékcsalád.

A bőrt látványosan megtisztítja és energiával nedvességgel tölti fel. A férfi bőrt igényei szerint kifejlesztett energizáló és ránctalanító kezelés. Látványosan fiatalabb bőr! Enyhíti a fáradtság nyomait, lassítja a bőr öregedését.  Aktív hatóanyagok: kollagén, aminosavak, szerves szilícium, C-vitamin, termálvíz, sejtenergizáló kivonat.

Kinek ajánljuk: Ráncosodó, vízhiányos férfi arcbőrre.

Kezelés ára: 29 900 Ft/alkalom

POWER C+ - anti ageing kezelés

A POWER C+ kiemelkedő hatékonyságát a C-vitamin bőrvilágosító, valamint a gránátalma és açai bogyó kivonat kimagasló antioxidáns tulajdonságai garantálják. A kezelés koronája a jade gua sha masszázs, amely a pihentető élményen túl, a feszesítő hatáshoz is hozzájárul. Fakó, energiahiányos, pigmentfoltos és tónusát vesztett bőrre javasoljuk.

A kezelés hatása:
Javítja a sejtek anyagcseréjét, fokozza a kollagéntermelést, lassítja az öregedési folyamatokat. Az erőteljes antioxidáns-komplex enyhíti az UV-sugarak okozta sejtkárosodást, csökkenti a melanin pigment termelését és ragyogó arcszínt biztosít. A stabil C-vitamin formula (ATIP) magas koncentrációja sejt szinten hasznosul.

Kezelés menete:
Tisztítás, tonizálás, hámlasztás, majd a tiszta C-vitamin koncentrátumot felvisszük a bőrre és bemasszírozzuk addig, amíg az teljesen fel nem szívódik, ezután tiszta gránátalma-koncentrátumot viszünk fel a bőrre és bemasszírozzuk addig, amíg az teljesen fel nem szívódik.
Aloe vera maszk felvitele következik vastag rétegben, majd C-vitamin energetizálókrém zárja a kezelést.

Kezelés ára: 29 900 Ft/alkalom

POWER RETINOL - feszesítő kezelés zsíros, problémás bőrre

A retinol biológiai hatásmechanizmusának köszönhetően csökkenti a bőr zsírosságát és ezzel együtt a pattanások megjelenését. Segíti az optimális sejtkommunikációt, így anti-aging hatású, csökkenti a ráncokat, az öregségi pigmentfoltokat és megújítja a bőr szerkezetét.

A kezelésről: Klinikai vizsgálatok igazolták, hogy a retinol biológiai hatásmechanizmusának köszönhetően segíti az optimális sejt kommunikációt, ezáltal anti-aging hatású, csökkenti a ráncokat, az öregségi pigmentfoltokat és megújítja a bőr szerkezetét, valamint csökkenti a bőr zsírosságát, a pattanások megjelenését.
Hármas hatású retinol komplexet és bakuchiolt tartalmaz a gyengéd, maximális bőrmegújító hatás érdekében.

Kinek ajánljuk: Aknés, pigmentfoltos, idősödő bőrre
1-4 alkalom ajánlott a kezelésből.

A kezelés ára: 29 900 Ft/alkalom

POWER HYALURONIC - hialuronsavas feltöltő kezelés

A mélyrétegi és felszíni vízhiányos bőr valósággal újjászületik a pihentető hyaluronic kezelés hatására. A varázslatos szelenit féldrágaköves masszázs testi-lelki feltöltődést garantál. A kezelés elvégezhető teljesen manuális, pihentető szertartásként és Skeyndor készülékek beiktatásával, ezzel intenzívebb lesz a hatóanyagok felszívódása.

A kezelésről: hyaluronsavas arckezelés, mely mélyen hidratálja a bőrt és meggátolja a bőr alatti vízveszteséget. Használata ajánlott már 20 éves kortól minden száraz, vízhiányos, érdes arcbőrre, melyen már kisebb ráncok is megjelentek.
Power Hyaluronic termékek nagyon magas és nagyon alacsony molekulatömegű hyaluronsav-részecskéket is tartalmaznak, így az alsóbb szövetrétegekben is hidratálják a bőrt, egyúttal csökkentik a bőr káros környezeti hatások miatti vízveszteségét.

Kezelés ára: 29 900 Ft/alkalom

POWER HYALURONIC SZEMKÖRNYÉK KEZELÉS

Intenzív kezelés a ragyogó tekintetért

A professzionális program intenzív és teljeskörű kezelést kínál a fiatalos tekintet visszaállítására, és az idő múlása elleni védelem érdekében.
Az aktív hatóanyagok és a fémből készült, szemhez igazodó, hűsítő masszírozó fej segítségével azonnali, látványos eredmény érhető el.

A szempillák regenerálása révén a tekintet újra fiatalossá válik. A szemkontúr ráncainak mélysége csökken, a ráncok kisimulnak. A szempillák hidratáltabbá, erősebbé válnak. könnyed, frissítő textúrájának köszönhetően a termék ellazító, kellemes hatással bír, rögtön az alkalmazás pillanatától.

A kezelés ára: 19 900 Ft/alkalom

EXPERT CLEANSE PRO - Kíméletes arctisztítás

Az Expert Cleanse Pro kíméletes arctisztítás tökéletes a bőr mély tisztítására és a bőr előkészítésére bármilyen arckezelés előtt. 100%-ban környezetbarát összetevőkkel rendelkező termékcsalád, amely prebiotikus és posztbiotikus összetevői révén stimulálja és védi a bőr természetes mikrobiomját.

A mikrobiom az emberi testben élő mikroorganizmusok alkotta ökológiai rendszer. A változatos mikrobiom segít a bőr érzékenységi területeiért felelős lappangó gyulladás szabályozásában is.

Kezelés ára: 19 900 Ft/alkalom

CLEAR BALANCE KEZELÉS - a problémás bőr megoldása

A Skeyndor Clear Balance két különféle termékcsaládot kínál a problémás területek szakszerű kezelésére:

  • Normalizáló termékcsalád, mely megelőzi az akné alaptüneteinek elterjedését (nem gyulladásos folyamatok esetén)
  • Egyszeri, azonnali hatású beavatkozást jelentő termékek, amelyek megakadályozzák a sebek elterjedését (gyulladásos tünetek esetén)

A kezelés hatása: A Clear Balance termékeket úgy fejlesztették ki, hogy nem okoznak komedó képződést, zsiradék és olajmentes formulájuk tökéletesen illeszkedik a zsíros bőr igényeihez, alkalmazásuk során sem csillogó, fénylő arcbőrt, sem zsíros érzetet nem hagynak maguk után.

A kezelés menete: A bőr arctejes letisztítása, peelingezése után a gőz alatti felpuhítást követően mélytisztítást történik. Utána a radiance cleansing gélt alkalmazzuk, amely fertőtleníti és tisztítja a pórusokat. Normalizáló szérumot juttatunk a mélyebb rétegekbe, a faggyútermelés szabályozására, az akné okozta mikrohegek és a különféle bőrszennyeződések csökkentésére.
Ezt követően nyugtató, enyhén összehúzó hatású maszkot helyezünk fel, ami felfrissíti a bőrt, tisztítja és fertőtleníti az eltávolított mitesszerek területét.
A kezelést egy tisztító, bőrvédő zselé állagú termékkel zárjuk. Speciálisan a zsírosodásra és aknéra hajlamos bőrtípus különféle szennyeződéseinek kezelésére.

Kezelés ára: 19 900 Ft/alkalom

Online bejelentkezés

Kattints ide!

WEBSHOPUNKBAN A SKEYNDOR OTTHONI ARCÁPOLÓ TERMÉKEIT MEG IS RENDELHETED!

Ha a professzionális szalonkezelések mellett az otthoni arcápolásban is prémium termékeket használnál, webshopunkból meg is rendelheted. Kattints át a webshopba, és válogass kedvedre a Skeyndor márka arcápoló termékeiből.