SKEYNDOR PROBIOME PEEL

Az egyetlen hámlasztó termékcsalád, amely egyszerre regenerálja és ápolja a bőrt.

Adj új életet a bőrödnek!
Probiome peel, egy új szintre emelt professzionális és ápoló kémiai hámlasztás, amely felgyorsítja a bőr regenerálódását és helyreállítja a bőr mikrobiomát.

Teljes bőrregeneráció tudományos alapokon

Innovatív hámlasztó eljárás, ami bármely bőrtípust megújít és helyreállít.
Probiome Peel, professzionális kezelés maximális regeneráló hatással és látható eredménnyel már a kezelés utáni első napon!

50 év tapasztalatával a tudomány élvonalában a háta mögött, a Skeyndor kidolgozott egy magas szintű kezelést, ami mélyen megújítja a bőrt.

A termékcsaládban 5 féle rendkívül hatékony hámlasztó termék speciális savak kombinációjával, amelyek minden igényhez és bőrtípushoz alkalmazkodnak.

A bőrödön élő mikrobiom ereje

A kémiai hámlasztás sérülékennyé és sebezhetővé teszi a bőrt. Ezen hatás ellensúlyozására a probiome peel kezelés innovatív multibiotikus komplexekkel ellátott savakkal egészül ki, hogy a bőr egyensúlya mihamarabb helyreálljon.

A mikrobiom: mikroorganizmusok ökoszisztémája

Testünkben egy jótékony hatású láthatatlan ökoszisztéma él, amely mikroorganizmusokból épült fel és alapvető fontosságú a bőr egészsége szempontjából: a mikrobiom. Az egyensúly megőrzése kulcsfontosságú ahhoz, hogy védelmi vonalként működhessen a külső sérülésekkel szemben és fokozza a bőr helyreállítási képességét.

Multibiotic Restoring Complex: a bőröd ökoszisztémájáról gondoskodó komplex

A Multibiotic Restoring Complex már az első alkalommal helyreállító hatással van a mikrobiomra, komfortérzetet és védelmet nyújtva a bőrnek. Probiotikus aktivitású prebiotikumokat és posztbiotikumokat tartalmaz, amelyek elősegítik a védekezőmechanizmus élénkítését.

4 fázis, ami életre kelti bőrödet!

 1. Pre Peel
  Előkészítjük a bőrt egy olajos eltávolító- és védő hatóanyag egyedülálló kombinációjával.

 1. Személyre szabott hámlasztás
  A bőrtípusodnak megfelelően kiválasztott kémiai savat alkalmazzuk ebben a fázisban.

 1. Post Peel
  Neutralizáló és tápláló fázis multivitamin koncentrátummal.

 1. Gondoskodás és védelem
  A kezelés befejezéseként az innovatív Multibiotic Restoring Complex-et használjuk.

A személyre szabott hámlasztás

Hidra Soothing Peel – érzékeny bőrre
Mélyhidratáló
Savak kombinációja kifejezetten olyan bőr számára fejlesztve, amely érzékeny az AHA-savakra. Kiváló hidratálást biztosító PHA-savak magas koncentrációja, amelyek nem befolyásolják negatívan a bőr védőrétegét és nem is károsítják a bőr rétegeit. Érzékeny és AHA-savra reaktív bőrre ajánlott.

Ultra Iluminating Peel – fakó bőrre
A fény ereje
Olyan savak kombinációja, amelyek élettel telivé teszik és revitalizálják a bőrt. PHA-savak magas koncentrációja aszkorbinsav-származékkal biztosítja a magas antioxidáns hatást és a megújulási képességet, ragyogóbb bőrt eredményezve. Fakó és élettelen bőrre ajánlott.

Advanced Lightening Peel – foltos bőrre
Depigmentáló
Olyan savak kombinációja, amelyek kisimítják a foltokat és egységesítik a bőrtónust. Formulája antioxidáns és tisztító hatású savakat tartalmaz, amelyek kiválóan előkészítik a bőrt a pigmentáció elhalványítására, majd eltűnésére. Foltos bőrre ajánlott.

Pore Polishing Peel– olajos bőrre
Pórusfinomítás
Olyan savak kombinációja, amelyek összehúzzák a tág pórusokat és enyhítik a zsíros bőr elszennyeződését. Gondosan összeállított tartalma és tisztító hatása kiváló méregtelenítést biztosít és csökkenti a visszaszenyeződést azáltal, hogy megszünteti a tág pórusokat. Olajos, tág pórusú bőrre ajánlott.

Age Smoothing Peel –  Napsugárzás okozta elöregedett bőrre
Savak kombinációja, amelyek kisimítják a bőrt és halványítják az öregedés jeleit. AHA-savakból és antioxidáns hatású savakból álló összetétele kiválóan elősegíti a bőr megújítását és a korai öregedést okozó szabadgyökök semlegesítését. Öregedő, ráncos, megereszkedett bőrre ajánlott.

A kezelés után otthoni kezelési csomagot biztosítunk.

Az otthoni ápolócsomag helyreállítja, védi és újrahidratálja a bőrt 7 nap és 7 éjszaka alatt. 7 napos kezelési csomagot biztosítunk, segítve a bőr teljes regenerálódását és helyreállítását. Egy esszenciális komplex a hámlasztó kezelést követő napokra a bőr védelme érdekében, és ez a csomag biztosítja a kezelés maximális hatékonyságát és helyreállító erejét.

Otthonápoló Probiome Csomag
A csomagban az alábbi termékeket találod majd meg:

Multibiotic Restoring Complex
Kiegyensúlyozza a bőrt és segít helyreállítani a kezelés után. Egy láthatatlan védő-, nyugtató- és hidratáló réteget képez a bőrön.

Skin Care Makeup DD Cream – SPF 50
Színkorrekciós emulzió a mindennapi arcápoláshoz magas napvédő faktorral. Egységessé teszi a bőr tónusát és kisimítja azt. Ideális olyan bőr számára, amely extra védelmet igényel a lézeres és hámlasztásos kezelés után. Közepes fedőképességgel és könnyed, természetes felülettel a bőrön.

Multivitamin Night Cream
Revitalizáló éjszakai krém, mely enyhén savas ph-jának köszönhetően fenntartja és meghosszabbítja a hámlasztás megújító hatását. Elősegíti a bőr természetes megújulását és segít eltüntetni az öregedés látható jeleit.

A kezelés ára 39 900 Ft, amely tartalmazza az 1 hónapos otthoni ápolás csomagot is.

6 alkalmas kúra választása esetén a 6. alkalom ajándék

Probiome peel kezelés