PowerShape 2 arckezelés a rugalmasabb, feszesebb fiatalosabb arcbőrért

Az arcbőr fiatalossága és egészsége mindenki számára fontos szempont, hiszen az arcunk az egyik leginkább kitéve lévő része a külső környezeti hatásoknak. A PowerShape 2 arckezelés egy olyan úttörő eljárás, amely lehetővé teszi a bőr fiatalítását és megújulását a legmodernebb technológiák alkalmazásával. Ha szeretnél búcsút inteni a ráncoknak és a laza bőrnek, és újra sugárzóan fiatalnak érezni magad, akkor ismerkedj meg közelebbről ezzel az innovatív kezeléssel!

A PowerShape 2 technológiája:

A PowerShape 2 arckezelés egyesíti a legújabb fejlesztéseket a szépségiparban. A kezelés során multipoláris és bipoláris rádiófrekvencia, lipolézer technológia és vákuumos szívás segítségével stimulálják a bőr mélyebb rétegeit. Ez a kombináció hatékonyan csökkenti a ráncokat, feszesíti a bőrt, és segít a pigmentációs problémák kezelésében, így hozzájárulva az arc fiatalos megjelenéséhez.

A kezelés folyamata:

A kezelést minden esetben DÍJMENTES konzultáció előzi meg. Kozmetikus szakembereink felmérik az arcbőröd állapotát, azt, hogy mit szeretnél elérni és elkészítik a kezelési tervet, amelyből pontosan tudni fogod, hogy a várt eredmény mennyi idő alatt és hány kezeléssel érhető el. A PowerShape 2 kezelés kényelmes és fájdalommentes eljárás, amelyet tapasztalt szépségipari szakemberek végzik. A kezelés során a bőrt előkészítjük, majd a kezelőfejekkel a megfelelő energiát juttatjuk a bőrbe. A kezelés időtartama általában rövid, és nincs szükség hosszú lábadozási időre, így könnyedén beilleszthető a mindennapi életbe.

Milyen eredménnyel jár az arckezelés?

A PowerShape 2 arckezelés számos pozitív eredménnyel járhat az arc bőrére:

  1. Azonnali lifting és ránctalanító hatás: A PowerShape arckezelés azonnali lifting és ránctalanító hatása több tényező összjátékának eredménye. A multipoláris és bipoláris rádiófrekvencia segít feszesíteni és tonizálni a bőrt, miközben serkenti a kollagén és elasztin termelését, amelyek a bőr rugalmasságáért és feszességéért felelősek. A lipolézer technológia a zsírsejtek elpusztításában segít, így csökkentve az arc kontúrját és formáját. Emellett a vákuumos szívás serkenti a vérkeringést és nyirokkeringést, ami javítja a bőr állapotát és textúráját, így azonnali frissességet és ragyogást kölcsönözve az arcnak. Ez a kombináció biztosítja az azonnali lifting és ránctalanító hatást, ami azonnal látható és érezhető a kezelés után.
  2. Ráncok csökkentése: A multipoláris és bipoláris rádiófrekvencia technológia segít stimulálni a bőr kollagén és elasztin termelését, ami hozzájárulhat a ráncok csökkentéséhez és az arcbőr feszességének növeléséhez.
  3. Bőrfeszesség javítása: Az eljárás során alkalmazott vákuumos szívás és lipolézer technológia segít megemelni és feszesíteni az arc bőrét, így segítve visszaállítani annak fiatalos megjelenését.
  4. Pigmentációs problémák kezelése: A kezelés által stimulált bőrmegújulás segíthet csökkenteni a pigmentációs problémákat, például a napfoltokat vagy a bőr elszíneződését.
  5. Pórusok méretének csökkentése: A PowerShape 2 arckezelés segíthet a pórusok méretének csökkentésében, így egyenletesebbé téve az arc bőrét és javítva annak textúráját.
  6. Bőr hidratálása és táplálása: Az eljárás során alkalmazott technológiák segíthetnek fokozni a bőr hidratáltságát és tápláltságát, így puhábbá és ragyogóbbá téve az arcot.

Fontos megjegyezni, hogy az egyéni eredmények változhatnak a bőrtípustól, az életmódtól és más tényezőktől függően. Általánosságban elmondható, hogy a PowerShape 2 arckezelés rendszeres alkalmazásával javulhat az arc bőrének állapota, és fiatalosabb megjelenést érhetünk el. A pontos eredményekért mindenképpen érdemes konzultálni egy szakemberrel vagy szépségszalon szakértőjével.

A PowerShape 2 arckezelés előnyei

A PowerShape 2 arckezelés számos előnnyel jár. Először is, fájdalommentes és nem invazív, így biztonságosan alkalmazható minden bőrtípuson. Másodszor, a látható eredmények gyorsan megjelennek, és további kezelésekkel még jobb eredmények érhetők el. Harmadszor, a kezelés testreszabható az egyéni igényeknek megfelelően, így mindenki számára megfelelő megoldást nyújt.

Miért válaszd a PowerShape 2 arckezelést?

A PowerShape 2 kiemelkedik a többi arckezelési módszer közül, mert hatékonyan kombinálja a legújabb technológiákat és biztonságosan alkalmazható minden bőrtípuson. A szalonban elérhető kezelés eredményeit számos elégedett ügyfél és szakértői vélemény igazolja, így biztos lehet abban, hogy a PowerShape 2 arckezelés a legjobb választás az arcbőr fiatalítására.

Ha úgy érzed, hogy bőröd megújítására van szükséged, ne habozz, és keress fel minket a 2. kerületi szalonunkban.
Tapasztalt és kedves szakembereink segítenek abban, hogy visszanyerd arcod fiatalosságát és sugárzását a PowerShape 2 arckezelés segítségével. Ne hagyd, hogy az idő múlása megállítsa a bőröd megújulását – kezdd el a PowerShape 2 arckezelést még ma!

bejelentkezés

Arckezelések
Ránctalanító kezelés PowerShape2-vel: 19 900 Ft/alkalom
(letisztítás, előkészítés, Thermo fejes gépi kezelés + rádiófrekvenciás gépi kezelés, zárás: bőrtípusnak megfelelő krém)
PowerShape2 – dekoltázskezelés: 19 900 Ft/alkalom
Power Shape2 – tokakezelés: 19 900 Ft/alkalom

Próbaalkalom 9 900 Ft

bejelentkezés

PowerShape2 arckezelés bérletek:
5 alkalmas bérlet: 85 000 Ft
10 alkalmas bérlet: 150 000 Ft
Választható a Revitalize Pure kollagén-indukciós terápia az arckezelés mellé, alkalmanként + 15 000 Ft.

Próbaalkalom 9 900 Ft

Felhívjuk vendégeink figyelmét, hogy a bérleteket a vásárlás napjától számítva 30 napon belül kell megkezdeni és a vásárlástól számított 60 napig érvényesek. A bérlet másra nem ruházható át és nem váltható vissza. Testkezelő bérlet hosszabbítása 10000 Ft/hó.

bejelentkezés

Néhány fotó a kezelés eredményéról: