Skip to main content

A SKEYNDOR MEGAN®-system elhozta a legfejlettebb technológiai, kozmetikai innovációt, mellyel továbblépett a regeneratív arc- és testkezelésekben. Úttörő szépségtudományi technológiákon alapul, mely 50 év kutatásainak eredménye, a forradalmian új rendszer 150 országban szabadalmaztatott technológia.

Bejelentkezés

Az évek múlásával a bőrünk számos változáson megy keresztül. Lassul a kollagéntermelés, megereszkedik a bőrszerkezet, megjelennek a finomabb, majd élesebb ráncok; ezek mind természetes folyamatok, de a modern esztétikai iparban számos módszer áll rendelkezésre, amelyek segíthetnek az arc fiatalos megjelenésének megőrzésében vagy visszaállításában. A legújabb megoldást ezekre a problémákra a Skeyndor MEGAN®-system hozta el, amely a beépített technológia és a hozzá fejlesztett hatóanyagok kombinációjával kiemelkedő sejtregenerációt garantál a bőr legmélyebb rétegeiben.
Ebben a cikkben közelebbről megvizsgáljuk legújabb forradalmi arckezelésünket!

Bejelentkezés

A Skeyndor MEGAN®-system technológiája

A Skeyndor kutatói elsőként kombinálták a Tri Synergy TechTM rendszert a Hi-Freq, a Dermaboost és a Deep RGB teljes eszköztárával és lehetőségeivel egy egyedülálló többfunkciós gépben, amely a Hi-Tech Performing Cosmetics termékcsaláddal látványos eredményekkel járó tökéletes szinergiát hoz létre.

A Hi-Freq a MEGAN®-rendszer első lépése.
Nagy frekvenciás monopoláris áram, amely a nagy teljesítményű, vezetőképes Hi-Freq géllel stimulálja, regenerálja és átformálja a bőr legmélyebb szöveteit.
Ezt követi a második lépés, a Dermaboost és Deep RGB technológiák kombinációja. A Dermaboost megnöveli és javítja a LED-aktív hatóanyagok bejutását és felszívódását a legmodernebb, kifejezetten a MEGAN®-systemhez fejlesztett hidroelektroporációs áramnak köszönhetően. Emellett a Deep RGB technológia aktiválja a LED-aktív fotoaktív koncentrátumokat, amelyek már a legmodernebb Drone Cosmetic technológiával készültek. A fénysugarak különböző bőrszintekre képesek behatolni, és ezeket mindig az igényeknek megfelelő koncentrátummal alkalmazzuk: pórusösszehúzás, fényesség, feszesség, foltok, ráncok és petyhüdtség.

Fiatalító hatás, látványos eredmények már az első kezelés után

A Hi-Tech Performing Cosmetics termékek smart formuláját a Tri Synergy TechTM ultramodern technológiáival kifejezetten arra tervezték, hogy a hatóanyagokat hatékonyan eljuttassa a bőr különböző rétegeibe, még a mélyebb rétegekbe is.

bejelentkezés

Bőrtextúra-javítás, lifting és ránctalanítás egyben

A MEGAN arckezelés egy speciális protokollt követ, amelynek első lépéseként szépségszakértőink a Skeyndor Skin Smart Diagnosis arcbőranalízist végzik el, majd a konzultáció során javaslatot tesznek számodra a MEGAN kezelésnél használandó hatóanyag típusára. A kezelés a Skeyndor Expert Cleanse Pro professzionális arctisztítással és enzimes vagy savas hámlasztással, majd mikrodermabrázióval kezdődik.
Ezt követi a MEGAN®-system protokoll: Hi-Freq kezelés, a LED-aktív koncentrátum felvitele, majd a Dermaboost & Deep RGB fázis, zárásként pedig a Hi-Tech Performing Booster arcmasszázzsal történő felvitele. A kezelést fényvédelemmel történő bőrápoló felvitele zárja.

A rendszerhez 5-féle LED-aktív koncentrátumot fejlesztettek a különböző bőrproblémák célzott kezelésére, egy-egy meghatározott funkcióra szabva. A Cosmetic Drone technológia a jelenleg elérhető legfejlettebb hatóanyag-leadó rendszer a piacon. Mikrokapszulái egy sejtes GPS-t tartalmaznak, amely lehetővé teszi, hogy a hatóanyag pontosan meghatározza és elérje a kezelendő
célsejteket.
A SKEYNDOR MEGAN®-system forradalmi technológiája garantálja, hogy az első alkalom után már láthatóak bizonyos eredmények.
Felfrissül az arcbőr, kivilágosodnak a szem alatti karikák, halványulnak a szemkörnyéki ráncok és a homlokráncok, valamint a szemöldökök közötti ráncok, látható lifting hatást ért el a szemhéjak esetében. Természetesen a kezelés eredményei nagyban függenek a vendég életkorától, bőrének minőségétől, és az otthoni ápoló termékek használatával határozottan növelhetőek.

A SKEYNDOR MEGAN®-system kúrában alkalmazva ajánlott, 6 alkalmas kezeléscsomagban.  A kezeléseket heti rendszerességgel szükséges elvégezni a maximális hatás érdekében.

bejelentkezés