Skip to main content

Ebben az összeállításunkban kimondottan az arcbőr megfelelő kezeléséről, táplálásáról és az anti ageing megoldásokról olvashattok. Útmutatót szeretnénk adni, amely segíthet eligazodni az arcbőr kezelésében, és megmutatja, mikor érdemes elkezdeni a prevenciót vagy ha már ezen az időszakon a bőröd túl van, milyen nagyágyúkat lehet és érdemes bevetni a gyönyörű és táplált bőr érdekében.

Napjainkban mindannyian az instant megoldásokat keressük, természetes, hogy úgy vagyunk vele, ha már belekezdünk valamibe és pénzt áldozunk rá, akkor azonnal látható, hosszú távú megoldást találjunk. Ez akár működhetne is, de nem hagyhatjuk ki a képletből, hogy ha nem gondoskodunk napi szinten bőrünkről, akkor a tápanyaghiány azonnal meglátszik, illetve a különböző arcesztétikai beavatkozások kizárólag a lifting és a ráncok ellen vehetik fel a harcot, a bőr ápolásában, hidratáltságában és egészséges megjelenésében nem nyújtanak segítséget. Ezért akinek fontos, hogy ápolt és szép legyen az arcbőre, nyaka és dekoltázsa, annak kihagyhatatlan a folyamatos arcápolás, amely arctisztításból, otthoni bőrápolásból és kozmetikai kezelésekből áll és természetesen – ha szükséges – esztétikai beavatkozásokból is.

A megfelelő arctisztítással kezdődik minden!

Az arctisztítás a mindennapi életünk rutinszerű része kell legyen, már gyermekkortól kezdve, pont ugyanúgy ahogy például a fogmosás, reggel és este rutinszerűen meg kell tisztítanunk az arcunkat a szennyeződésektől, sminktől az arcápolási rituálé előtt. Nyilvánvalóan az arctisztítás a kor előrehaladtával más és más terméket igényel, attól függően, hogy a bőrünk hogyan változik. Fiatalabb korban, zsírosabb bőrnél gél állagú, faggyútermelést csökkentő, míg idősebb korban krémesebb állagú, hidratálóbb jellegű arctisztító termékeket kell használnunk.
Ajánlott arctisztító termékeinket IDE kattintva megnézhetitek!

Az arcápolásnál az alábbi tényezőket kell figyelembe venni:

  • bőrtípus
  • életkor
  • évszak
  • minket zavaró probléma – mindenkinek egyediek a bőrproblémái, pl: szemkörnyéki ránc, száj feletti ránc, mérges ránc, megereszkedés stb.

Legjobb, ha szakember segítségét vesszük igénybe, hiszen az ő szaktudásának köszönhetően hatékonyan tud tanácsot adni, majd megfelelő készítményt ajánlani, amivel a leghatékonyabban érhetjük el a hidratált és gyönyörű arcbőrt.

bejelentkezés

Kozmetikai kezelések előtt: arcdiagnosztika
A SKEYNDOR által fejlesztett SMART SKIN DIAGNOSIS készülék segítségével ma már nemcsak feltérképezhetjük bőrünk állapotát, hanem a segítségével nyomon tudjuk követni a változásokat.

Kozmetikai kezelés és otthon ápolás tökéletes harmóniában
Fontos szempont, hogy lehetőség van a kozmetikában és otthon ugyanazt a termékcsaládot használni, amellyel a kezelések között az eredményességet fokozhatjuk. A kozmetikai kezelések során minden esetben sokkal koncentráltabban használjuk a hatóanyagokat a megadott protokoll alapján, ezzel biztosítva a kezelés garantált eredményét.

Ebben az összeállításban három magas hatóanyagtartalmú SKEYNDOR arckezelést mutatunk meg nektek.

bejelentkezés

Eternal növényi őssejtes anti ageing kezelés

Kinek ajánlott?
30 év felett bárkinek, aki szeretné megfelelően táplálni a bőrét, és mellette a ráncok karbantartását is fontosnak tartja. A termékcsaládban lévő növényi hatóanyagok speciális kombinációja gyors és látványos eredményt biztosít a szalonkezelés során és az otthoni ápolással ezt erősíteni tudjuk. A kezelés serkenti az epidermisz rétegben az új, egészséges sejtek képződését, valamint védi, és erősíti a bőr természetes védekező képességét. Az arcbőr rugalmassá válik és feltöltődik.

Hatóanyagok: 3 aktív növényi összetevő biztosítja a regenerációt a bőr minden egyes rétegében, visszaállítja a bőr tömörségét és visszafordítja az öregedés folyamatát.

Almaőssejt, amelyek védi a teljes bőrréteget és stimulálja az emberi őssejteket. Ázsiai gázló, ami visszafordítja az öregedést a dermiszben, és goji bogyó, ami helyreállítja a mély szövetek vastagságát és rugalmasságát.

bejelentkezés

Corrective – filler kezelés és otthoni ápolás

Kinek ajánlott?
Gyors, már az első kezelés vagy termékhasználat után azonnal látványos, botox hatású ráncfeltöltő kezelés. Eredményesen kezeli mind a horizontális, vertikális és a gyűrődés következtében kialakult ráncokat, így azoknak ajánljuk, akik ezzel a problémával szembesültek arcukon.

Hatása a folyamatos bőrmegújítás, izomösszehúzódás blokkolása, és a fillerek segítségével mélyebb szöveti tömörítő hatás. Az alkalmazott ráncfeltöltő és izomlazító összetevők hatékony kombinációja kezeli a már kialakult szarkalábakat, mimikai ráncokat, feszesíti és megfiatalítja az arcbőrt, miközben fokozza a bőr fiatalos megjelenését. A Corrective anti-aging ránctalanító arckezelés valós és hatékony alternatívája, vagy ideális kiegészítője a plasztikai feltöltő kezeléseknek.

Egyedülálló az otthoni ápolás termékcsaládja is, a csomagban szájkörnyéki ráncok elleni krémet is találunk a szérum, emulzió vagy krém mellett.

bejelentkezés

Global Lift – Döbbenetes lifting hatás

Professzionális anti-gravitációs kozmetikai kezelés, ami feszesítő hatása révén helyreállítja az arc és a nyak kontúrját.

Kinek ajánljuk?
Speciálisan az érett, megereszkedett és az UV-sugarak által roncsolt bőr kezelésére lett kifejlesztve.

Hidrolizált kollagént és szerves szilikont tartalmaz, melyek javítják a bőr mechanikai szerkezetét. Ezt a kezelést már érettebb bőr esetén javasoljuk.
Kivételes termékösszetevői látványosan emelik a nyak és a dekoltázs megereszkedését is és természetesen az arckontúrt.

Otthoni ápolásra kifejezetten akkor javasolt, ha az arckontúron és a nyak bőr megereszkedésén szeretnénk látványosan változtatni.

bejelentkezés

Kombinációs lehetőség
A három anti ageing kombinációjában akkor gondolkozhatunk, ha egy nagyon látványos eredményre vágyunk és azt hosszú távon szeretnénk fentartani. Ha házat építünk, azt is az alapokkal kell kezdeni, ezért a bőr megfelelő anyagokkal történő feltöltése és regenerálása után kezdődhet csak meg a falak és a tető építése. Ezért, ha kombinált kezelésben gondolkozunk, azt hosszabb ciklusban érdemes, 3-6 hónapban és nemcsak a kozmetikai kezelésben, hanem az otthoni ápolásban is be kell vezetnünk ezen termékek használatát a garantált eredmény érdekében.

Bejelentkezés ingyenes Skeyndor Skin Smart Diagnosis bőranalízisre