Skip to main content

Az elmúlt években számtalan csúcstechnológiás zsírbontó és alakformáló testkezelés és ahhoz kapcsolódó gép érkezett hazánkba, ma már tobzódunk a különféle kezelési formákban. Szalonunkban is többféle alakformáló és testkezelő gép áll vendégeink rendelkezésére, ezért is tartottuk fontosnak, hogy összeállításunkkal segítsünk, melyik gépet és kezelést mikor és kinek ajánljuk.

Ebben az összeállításban mi most 3 gépünket és testkezelő formánkat hasonlítjuk össze:

  • Cryomed 360 zsírfagyasztás

  • PowerShape2 alakformálás

  • SKEYNDOR Body LED t.h.e.s zsírbontás és anti-cellulit

bejelentkezés

Cryomed 360 Zsírfagyasztás

Mit tud a gép?
Lokálisan és fájdalommentesen tud nagyobb zsírfelületet véglegesen eltüntetni. Egy alkalommal maximum 2 különböző területet lehet ezzel a géppel kezelni (egymást követően).
A kezelések 3-4 hetente ismételhetőek azonos területen.

Mi a működési elve a zsírfagyasztásnak?
A megcélzott zsírsejtek lehűtésével a zsírsejteket lebontja, a környező szövetek megsértése nélkül. A cryolipolízis zsírbontó technológia jelenleg a zsírleszívás kés nélküli alternatívájaként elismert biztonságos testkezelés. A kezelés hatékonyan megszabadít a nem kívánt zsírrétegtől azokon a területeket, ahol a kardió vagy a fogyókúra sem tudott segíteni.

A fej vagy fejek TELJES belső részükben  -10 fokra hűlve a beszívott területen 60 perc alatt lefagyasztják a zsírfelesleget (kizárólag a zsírsejtek halnak el) és a kezelést követő 3-8 hétben kiürülnek az adott területről a nyirokrendszeren keresztül. A kúra során kb. 65% zsírtól tudunk megszabadulni, ezért 3-5 kezelés javasolt 1-1 területre (ezt az első alkalommal, a testtömeg-analízis során egyénileg, közösen döntjük el).

Milyen területeken lehet fagyasztani?
– has
– kar
– csípő
– comb
– toka

Biztonság
A kezelés teljesen biztonságos és fajdalommentes. A kezelés után a fagyasztott terület kipirosodhat és hideg érzetű, ez a kezelés utáni 2-12 órában teljesen elmúlik.

Kinek és mikor javasolt?
Ha lokálisan van nagyobb zsírmennyiség, vagy mindenhol nagyobb felesleg van és radikálisan szeretnénk ezek méretét csökkenteni.

Részletes infók a zsírfagyasztásról

PowerShape2 alakformáló testkezelés

Mit tud a gép?
Az egyik leghatékonyabb test-, és arckezelőgép a hazai piacon, 30 perces kezeléssel külön területeket lehet vele kezelni, kizárólag kúraszerűen, heti 2 alkalommal. Egy alkalommal maximum 2 különböző területet lehet kezelni.
A test látványos és hosszantartó alakformálására, illetve esztétikai fiatalítására alkalmas speciális eljárás, amely rendkívül rövid idő alatt komoly változást eredményez a megjelenésben.

Mi a működési elv?
A PowerShape 2 az esztétikai orvostudomány szakértelmének kifinomult terméke: egy integrált alakformáló és feszesítő rendszer, amely a multipoláris és thermális bipoláris rádiófrekvenciát, a vákuumot és a soft-lasert kombinálja egyetlen gépben.
Az eljárás formálja a kezelt testrészt, zsírbontó hatása révén karcsúsít, csökkenti a narancsbőrt, feszesíti a bőrt, salaktalanít és ezáltal fiatalabb kinézetűvé válik a bőr is.

Milyen területeken lehet használni?
A PowerShape 2 géppel külön kezelhető a has-derék, a csípő, a fenék, a comb, a hát, valamint az arc, a toka és a nyak-dekoltázs területe.

Biztonság
A kezelés teljesen fájdalommentes és biztonságos. A hő hatására a bőr picit kipirosodhat, de egy órával később teljesen elmúlik.

Kinek és mikor javasolt?
Bárkinek, akinek lokálisan szükséges csökkenteni a zsírpárnát, narancsbőrt kell eltüntetni, feszesíteni vagy fogyás közben/után szükséges a bőr rugalmasságát korrigálni.

Részletes infók a PowerShape2 kezelésről

SKEYNDOR BODY LED t.h.e.s. testkezelés

Mit tud a gép?
Egyedülállóan, egyszerre több területen is képes dolgozni, hiszen a 6 kezelőlapot a test különböző területeire helyezzük fel. A gép 3 technológiát alkalmaz egyszerre: vörös LED fény, izomstimuláció és thermostimuláció, ráadásul a kezelés során aktívhatóanyag-bevitel történik, a gép mellé fejlesztett saját SKEYNDOR Slim Drone szérumokkal. Tökéletesen alkalmas a kezelés akkor, ha több területről kell egyszerre eltüntetni a felesleget, fogyás megtámogatására és a fogyás végén feszesítésre is.

Működési elv
A LED T.H.E.S két pilléren nyugszik: a SLIM DRONE technológiát alkalmazó PHOTOAKTÍV HATÓANYAGOKON, és a három külön-külön is hatásos testkezelő technika egy időben való alkalmazásán. A vörös LED rejuvenálja a bőrt, feszesíti a kötőszövetet. A THERMOSTIMULÁCIÓ élénkíti az anyagcserét, csökkenti a cellulitot, beindítja a test természetes méregtelenítő folyamatait.
IZOMSTIMULÁCIÓ tömegcsökkentésre alkalmas, feszesíti az izmokat és a bőralja szöveteit.
SLIM DRONE hatóanyagok: zsírbontás, anti cellulit, feszesítés,  a kezelés alatt a hatóanyagok közvetlenül a megcélzott sejtbe jutnak.
A kezeléssorozat 6 alkalomból áll, heti 3 kezelés javasolt, a kezelés időtartama 60 perc alkalmanként.

Milyen területen lehet használni?
Egyszerre kezelhető területek: has, fenék, combok, kar, csípő.

Választható programok:
Zsírbontó program
Narancsbőr program
Feszesítő program

Biztonság
A kezelés teljesen biztonságos és fajdalommentes.

Kinek javasolt?
Mindenkinek ajánljuk, aki 6-8 kg súlyfelesleggel, kisebb-nagyobb zsírpárnákkal rendelkezik, megereszkedett a bőre combon, fenéken, hason.

Részletes infók a Skeyndor Slimdrone kezelésről

A három felsorolt testkezelő gép külön-külön is nagyon hatékony, de esetenként kúrában történő kombinált alkalmazásuk kiemelkedő és látványos eredményt produkál.
Minden esetben első alkalommal egy ingyenes, teljeskörű testtömeg-analízist és konzultációt javaslunk, ahol közösen összeállítjuk a számodra legmegfelelőbb és leghatékonyabb testkezelés-kúrát.

Bejelentkezés ingyenes testanalízisre!