Skip to main content

A peeling szinte mindig, minden bőrtípusnak ajánlott, sőt egyenesen kötelező.
De mit is jelent ez a gyakorlatban? Hogyan lesz ez igazán jó a bőrünknek is?

  1. A peeling az elszarusodott bőr rétegeinek vékonyítását, koptatását jelenti. Egyáltalán nem mindegy azonban, hogy ezt mivel érjük el. Fontos kijelenteni, hogy az ún. savas hámlasztást kizárólag fényszegényebb időszakban javasolják, a tavasz beköszöntével válaszd inkább azokat készítményeket, amelyektől biztosan nem lesz fényérzékeny a bőröd.
  2. Peelingezésnél nagyon fontos, hogy a szemkörnyéket kikerüljük, ne használjuk leégett, vírusos, vagy bakteriális fertőzésnél, és fontos a bőr megfelelő elő- és után ápolása.
  3. Peelingezz otthon is! Ez a pár perces művelet megfelelően előkészíti bőrödet a hidratálásra, az éjszakai krémek mélyebben tudják jótékony hatásukat kifejteni.
  4. Hagyd, hogy a kozmetikusod válasszon számodra megfelelő készítményt és tanuld meg segítségével a helyes használatot. Mi a Skeyndor termékeit ajánljuk neked ehhez a Bem Rakparton. A teljesen fájdalommentes peeling újgenerációs enzimjei alaposan és látványosan távolítják el az elhalt hámsejteket. A speciális összetételnek köszönhetően a bőrt nemcsak tisztítja, de ragyogóan hidratálttá varázsolja, egyben nyugtatja és javítja a textúráját.
  5. Használj hámlasztót hetente 1-3 alkalommal, így nem zavarod meg a a bőröd lipid-egyensúlyát, viszont biztosítod arcod számára az üde frissességet.

A profi peeling a szakterületünk! Jelentkezz be hozzánk és éld át a szépség élményét! +36 (30) 849 8070