HI-SCULPT PRO+

HIEMT – A legmodernebb és leghatékonyabb  elektromágneses alakformálás, zsírcsökkentés és izomnövelés 4 kezelőfejjel 7 tesla erejével
BEJELENTKEZÉS

Eddig csak a zsírszövetekkel foglalkoztunk, de ezzel a géppel megnyílt a lehetőség, hogy áthelyezzük a hangsúlyt az izmokra! Miközben Te fekszel, a gép segítségével hihetetlen izommunka megy végbe!

Az eljárás hivatalos neve HIEMT azaz High Intensity Focused ElectroMagnetic Technology vagy Field– magyarul magas frekvenciájú fókuszált elekromágneses mező. A gép kezelőfejei elektromágneses mezőt hoznak létre, mely rendkívül erősen stimulálja, azaz megdolgoztatja az izmokat.  A magas frekvenciájú-azaz nagyon gyors hullámok kontrakciót és elernyedést váltanak ki az izmokból. Magyarul a gép elvégzi helyetted az edzést.

Eredmény: egyszerre csökkenti a zsírszöveteket és növeli az izomtónust!

A nagy erejű elektromágneses stimuláció hatására 100%-os izommunka megy végbe – csak viszonyításképp, egy erős súlyzós edzéssel az izmokat maximum 20-30%-ban tudjuk terhelni…
A 30 percen át tartó kezelés megfelel 35000-40 000 izom-műveletnek, ami kb. 20 000 felülés 30 perc alatt. Ez jól hangzik, ugye?

BEJELENTKEZÉS

Mi történik a kezelés közben a testünkben?

Az extrém terhelés miatt az izomrostok megszakadnak, pont úgy mint egy sima edzés közben és a szervezetünk megjavítva őket erősebb, nagyobb térfogatú rostokat hoz létre, azaz izomtömegnövekedés jön létre. Feszesebb és tónusosabb test lesz az eredmény!
Ez a soha át nem élt izommunka azonnal a zsírsejtekből akar energiát nyerni, amire a zsírsejtek nincsenek felkészülve. Ez sokként éri a zsírsejteket, nagy mértékű lipolízist elindítva és felszabadítva rengeteg szabad zsírsavat. A lényeg, hogy a zsírsejtek a végére apoptózison mennek át azaz sejthalál következik be. (Pontos klinikai számadatok bizonyítják a HIEMT kezelés utáni 8 órán keresztül a zsírsejtek elhalálozását.)
Tehát: az izom növekedése mellett a zsírszövet is csökken!

Milyen eredményt hoz a kezelés?

 • Zsírégetés
 • Izomépítés
 • Alakformálás
 • Izomfeszesítés
 • Testformázás
 • Megemel és feszesít
BEJELENTKEZÉS

Ahhoz, hogy az éppen a gép által dolgoztatott izomzatnak elegendő energiája legyen az összehúzódáshoz, a környező zsírsejtek mérete fokozatosan csökken, majd eltűnik.
Az izomfeszítés és a zsírsejtek eltűnésének együttes eredményeként erősebb és sokkal hangsúlyosabb izomzat alakul ki.
A  nagyobb térfogatú izomszövet több energiát igényel, azaz gyorsul az anyagcsere is, ezáltal a kezeléssorozat után még hónapokig csökkennek a centik!

BEJELENTKEZÉS

A nehezen elérhető helyeken - ahol 1-2 kiló súlyfelesleg állomásozik évek óta - 2-3 hetes gyors kúrával garantáltan látványos eredményt érünk el.

Eredményes és biztonságos, bizonyított technológia

Milyen eredményekre számíthatsz, milyen területen hatékony a kezelés?

 • Has körfogatának csökkentésére
 • Hasizom definiáltsága nő
 • Törzsizmok erősödése
 • Petyhüdt kar feszesedése
 • Elismert fenékemelési, fenéklifting eljárás
 • Combizmok erősödése
 • Comb térfogatának csökkenése
 • Szétnyílt hasizom kezelése, javítása

Hogyan néz ki egy kezelés és egy kúra?

Egy kúra 2 hét és 4 kezelésből áll, vagy 3 hét és 6 kezelésből áll. Az eredmények egy része a kúra végén már látható, de még 1-2 hét mire teljesen kifejlődik a végeredmény, mely még utána lassabban de hónapokig javul.
Egy kezelés 30 perces és csak a kezelőfejeket helyezzük el rajtad, majd hagyjuk az elektromágneses teret, hogy elvégezze a munkát. Te közben pihensz, relaxálsz.
Tehát: gyors, eredményes, kényelmes kezelés!
Nincs mellékhatás és fájdalommentes a teljes alakformálás.

 

BEJELENTKEZÉS

Tanácsok a még jobb eredményért!

Az eredményt gépi nyirokmasszázzsal fokozhatod, többféle bérletet összeállítottunk nektek. A Dr. Life hullámmasszázs gépet minden egyes kezelés után ajánljuk, ezzel élénkítjük a nyirokrendszer működését és gyorsítjuk a salakanyagok távozását.
A kúra alatt ajánljuk a fokozott rost- és vízbevitelt a gyorsabb és látványosabb eredmények érdekében. Az egészséges étkezés és a rendszeres mozgás növeli az alakformálás sikerét. Naponta 30 perc sétát ajánlunk a keringés élénkítésére.
A kávé- és az alkoholfogyasztást ajánlott kerülni, mert ezek lassítják és gátolják a nyirokrendszer hatékony működését a zsír eltávolításában.

BEJELENTKEZÉS

Szétnyílt hasizom kezelése HIEMT-technológiával

Függetlenül attól, hogy valaki rendszeres testmozgást végzett a terhesség előtt és alatt is, a szülés után az izmok és a szövetek regenerálódása több időt vesz igénybe, mint korábban. A szétnyílt hasfal mint jelenség bárkinél előfordulhat, akkor is, ha természetes úton szült és akkor is, ha császármetszésre került sor. A nők majdnem harmadát érinti a szétnyílt hasfal problémája és jellemző, hogy szülés után is megmarad.
Ez a forradalmian új technológia kifejezetten alkalmas a szétnyílt hasizom kezelésére, hiszen a has izomzatát egységesen erősíti a kezelés közben. Lehetőséget ad a hasizmok gyors regenerálására, megerősödésére.
Már négy alkalom után rendkívüli javulást tapasztalható a beszámolók szerint. Csökkent a derékfájdalom és a has területén tapasztalható kellemetlen érzés is enyhült. Esztétikailag is változás tapasztalható a kúra után, az előredomborodó has szép lassan visszahúzódik eredeti állapotába.

IntimPad kiegészítő

A gép IntimPad kiegészítővel is rendelkezik, így a különösen érzékeny területeken is kiváló eredmények érhetőek el vele.

Az egészséges szexuális funkcionalitás elengedhetetlen ahhoz, hogy a nők önfeledten megéljék a mindennapokat. Ebből adódóan a szexuális diszfunkciók negatívan hathatnak rájuk. Tanulmányok szerint az idősebb hölgyek nagyobb arányban érintettek, mint a fiatalabbak. Ennek oka leginkább a kismedence izomzat elgyengülése a kor előre haladtával, illetve a természetes úton való szülések következtében. A kismedence izomzatnak nagy szerepe van a belső szervek helyén tartásában, illetve a terhességben. A feszesebb izomtónusok biztosítják az intenzívebb orgazmus elérését.

BEJELENTKEZÉS
Az ok

A kismedencei rendellenességet leggyakrabban a medence izomzatának, illetve a kötőszövetek elgyengülése okozza. A gyenge vagy dekoncentrált izmok elégtelen aktivitást biztosítanak a hüvelyi súrlódáshoz, illetve véráramláshoz, ami megakadályozza az orgazmus elérését.

BEJELENTKEZÉS
A kezelési módszer

A műtéti beavatkozás előtt az elsődleges kezelési formának lehetőleg nem invazív beavatkozásnak kell lennie a kismedence izmokra. A kismedence izomzatának nem invazív kezelése a nagy intenzitású fókuszált elektromágneses High-Intensity Focused Electromagnetic technológián alapuló kezelés.

BEJELENTKEZÉS
Hogyan működik?

A HIEMT technológia intenzív kismedence izomzat összehúzódásokat vált ki azáltal, hogy depolarizálja a motoneuronokat és elektromos áramokat indukál a medencefenékben. A fókuszált elektromágneses energia legfeljebb 10 cm mélységbe hatol a medencefenék területére, ahol nagy ismétlődési sebességgel maximális összehúzódásokat vált ki az izmokból.

BEJELENTKEZÉS
A kezelés folyamata

Az optimális eredmény érdekében 6 alkalmas kezelés szükséges, amely heti 2 x 30 percet tartalmaz. A kezelés után úgy érezheted magad, mintha egy intenzív edzésen vett volna részt, azonban fontos kihangsúlyozni, hogy nem okoz izomlázat, így bármikor beépíthetőek a kezelések a napirendbe.

BEJELENTKEZÉS
Hogyan zajlik a kezelés?

A kezelés során a medencefenék izomzatának mélyre hatoló, célzott elektromágneses stimulációja történik, mely az izomzat beidegzésének visszaállítását célozza. A medencefenék izomzatának több ezer szupramaximális – vagyis a normál módon, pl. intim-tornával elérhetőnél nagységrendekkel intenzívebb – stimulációja történik.

BEJELENTKEZÉS

Mi történik a kezelés alatt? Nézd meg galériánkban!

BEJELENTKEZÉS

A HIEMT-elektromágneses kezelés árai AKCIÓ

HIEMT Elektromágneses alakformálás 

1 testtáj (1 fej) kezelése (30 perc): 10 000 Ft
Próbaalkalom: 5 000 Ft

6 alkalmas bérletek
6 alkalmas bérlet –1 testtáj 1 fejjel formálása: 45 000 Ft
6 alkalmas bérlet – 2 testtáj vagy 1 testtájon 2 fejjel formálás: 60 000 Ft
6 alkalmas bérlet – 3 testtáj formálása: 75 000 Ft

10 alkalmas bérletek
10 alkalmas bérlet  – 1 testtáj1 fejjel formálása: 60 000 Ft
10 alkalmas bérlet – 2 testtáj vagy 1 testtájon 2 fejjel formálás: 100 000 Ft
10 alkalmas bérlet – 3 testtáj formálása: 120 000 Ft

BEJELENTKEZÉS

HIEMT INTIMPAD

6 alkalmas bérlet: 45 000 Ft
12 alkalmas bérlet: 60 000 Ft

InfraslimX bérlet mellé HIEMT
6 alkalmas HIEMT 2 testtáj vagy 2 fejes bérlet 10 alkalmas 40 vagy 50 perces InfraSlimX bérlet mellé + 30000 Ft 

Gyere el ingyenes testkezelés konzultációnkra, ahol minden esetben a Neked legmegfelelőbb kezelést vagy kezeléscsomagot állítjuk össze!

Próbaalkalom 5000 Ft (1 testtáj kezelése 30 perc)

6 alkalmas bérletek 1 hónapig, 10 alkalmas bérletek a vásárlástól számított 2 hónapig érvényesek! A bérlet másra nem ruházható át és nem váltható vissza. Testkezelő-bérlet hosszabbítása 10 000 Ft/hó.

BEJELENTKEZÉS

Jelentkezz be és kezdj hozzá a csúcstechnológiás karcsúsodáshoz vágás- és fájdalommentesen!

+36 30 319 8434

Online bejelentkezés