Skip to main content

Alakformálás tanácsadás és kezelési terv összeállítása

Egyéni igényeidnek és elképzelésednek megfelelően állítjuk össze az alakformálási programodat, hogy tudatosan indulhass el az egészséges életmód útján!

Teljes körű alakformálás tanácsadás és kezelési terv összeállítás

Ha szándékodban áll tudatosan tenni magadért és a testedért, de még kétségeid vannak a megfelelő kezeléseket illetően, akkor személyre szabott alakformálás konzultáció remek lehetőséget kínál számodra.
A konzultáció során szakértőnk az egyéni igényeid, problémáid és céljaid alapján alakítja ki a teljes mértékben személyre szabott kezelési tervet. Az általunk meghatározott egyedi kezelési tervedben szem előtt tartjuk a számodra leghatékonyabb alakformáló eljárásokat.

Tehát, ha az a szándékod, hogy tudatosan változtass az életeden és a testeden, de még nem tudod, hogyan kezdj hozzá, a konzultációnk segít eligazodni, hogy elindulhass az egészséges és személyre szabott alakformálás útján.

A tanácsadás menete

Az alakformálás konzultáció során szakértő segítséget nyújtunk ahhoz, hogy egy professzionális egyedi kezelési tervvel vágj bele az életmódváltásba és az alakformálási folyamatba.

  1. Részletesen átbeszéljük az elképzeléseidet, a problémáidat és az igényeidet.
  2. Felmérjük az általános egészségügyi állapotodat és aktuális életmódodat.
  3. Fotódokumentációt készítünk, hogy pontosan végig tudjuk követni a kezelések hatását, eredményét.
  4. Kitűzzük a konkrét célokat és meghatározzuk az igényeidnek megfelelő alakformáló kezelési tervet (pl. zsírbontás, zsírfagyasztás, feszesítő kezelések, cellulit kezelés).
  5. A kezelések elkezdéséhez iránymutatást adunk a szükséges alkalmak és időpontok kapcsán, emellett a tanácsadást követően személyre szabott kezelési tervedet kedvezményesen vásárolhatod meg.*

*egy vagy két összegben történő fizetés esetén.

Bejelentkezés ingyenes tanácsadásra

A tanácsadást kérheted testösszetétel analízissel is!

A testösszetételdiagnosztika során teljeskörű testelemzést végzünk, amely által felmérjük a tested aktuális fizikai állapotát, izomzat, zsír és folyadék arányát, illetve a zsírfelhalmozódás pontosabb lokációját.

A mért értékek segítenek a pontosabb kezelési terv, edzésterv és étrend kialakításában, hozzájárulnak céljaid gyorsabb eléréséhez.

A mérés ismétlésével pedig a változást is pontosabban nyomon követhetjük!

Személyre szabott megközelítésünk nem csak külső megjelenésedre összpontosít, hanem a belső egészséged és jóléted fejlesztését is előtérbe helyezi.

Céljaid elérését táplálkozási tanácsadással és személyre szabott javaslattal támogatjuk igény szerint..

Táplálkozási tanácsadással támogatott alakformálási programunk az első lépés az egészséges életmód felé, hogy végre jól érezd magad a bőrödben!