Skip to main content

Alakformálás és bőrfeszesítés felsőfokon, vágás és fájdalom nélkül!
Látványos és rendkívüli hatás már az első kezelés után. A Power Shape 2 géppel elindul a zsírbontás, a kollagén- és elasztintermelés, feszesebb lesz a bőr. A Dr. Life hullámmasszázzsal kiegészítve a lebontott zsír gyorsabban ürül ki a szervezetből. Emellett csodákra képes rendszeres használatával a cellulit ellen!
Hogyan működik a Power Shape 2? Mi a titok?

Alakszobrászat felsőfokon – Zsírbontás, alakformálás hason, combon, fenéken, háton
Amikor a PowerShape 2 technológiáját zsírbontásra és alakformálásra használjuk, kombinált fejjel dolgozunk, amiben 4 féle technológia és kezelési módszer egyszerre van jelen. Ezek a technológiák egymást erősítik, így hatékonyabb és gyorsabb eredményt érünk el az alakformálásban!
A kombinált kezelőfejekben a rádiófrekvencia hőenergiája felgyorsítja a zsírsejtek természetes metabolizmusát, ezáltal nagymértékű zsírbontást és méretcsökkentést eredményez.
A vákuum megemeli a bőrt, így a rádiófrekvenciás energia a zsírbontó hatását sokkal jobban és nagyobb területen tudja elvégezni. A beépített motorizált görgőkkel masszírozunk, ami fokozni tudja a zsírbontást és gondoskodik arról, hogy a nyirokkeringésünket serkentse. A fejbe beépített lágylézer pedig a sejtjeinkre gyakorol élénkítő hatást, így gyorsítva a kezelt területen a sejtmegújulás!

Próbáld ki te is a 21. század csúcstechnológiát vágás és fájdalom nélkül! Jelentkezz be hozzánk egy testkezelésre!
+36 (30) 849 8070

bejelentkezés