Skip to main content

Nyári bőrápolás…

Zsuzsi kolléganőnk ajánlásával!

Nehéz elhinni, de a melengető napfény ártalmas a bőrünknek, és sajnos évek óta érezhetjük, hogy már a májusi napsugarak is károsak bőrünk számára a megfelelő fényvédő készítmények nélkül. Napozás közben testünk ártalmas sugaraknak van kitéve, könnyen leéghet néhány perc alatt , valamint azt se felejtsük el, hogy az UV-sugarak a bőröregedés jeleinek 80%-áért felelősek.
Szépségszalonunkban tudatosan választottuk ki azt a gyártó céget, aki a fényvédelemben is élen jár. A Skeyndor vállalatot több mint 50 évvel ezelőtt alapították Barcelonában, ma a legfontosabb spanyol tulajdonú professzionális kozmetikai cég, amely 45 országban, 5 kontinensen működik. A kiváló minőségű professzionális kozmetikumok területének vezető márkája, a kutatásokban nemzetközi elismeréssel rendelkező úttörő vállalat.
Sikere a történelmét tükröző értékeken, a modern ügyféligényekhez való alkalmazkodáson,  folyamatos innovációs képességén és évtizedes megbecsülésén alapul.
Íme, a mi ajánlatunk a 2022-es nyaralás zavartalan élvezetére!
A skeyndor SUN EXPERTISE napozó termékei a legfejlettebb fényvédő technológiával rendelkeznek. Teljeskörű UVA-UVB, valamint blue light /kék fény /védelmet biztosítanak.
A Skeyndor 50 faktoros fényvédő permete kiváló az érzékeny, világos bőrűek számára. Vízálló és nem hagy fehér réteget a nedves bőrön. Amennyiben fénykárosodott vagy megégett a bőröd, használd a Skeyndor S.O.S. Sun Repair Boostert. Szépen megnyugtatja és regenerálja a bőrt.
A Skeyndor Tinted protective SPF50 Cream enyhén színezett fényvédőkrém, vízálló, és intenzíven védi a bőrt a napkárosodás ellen.
Gyönyörűen szatén, matt felületet nyújt a Skyendor SPF50 Protective Compact make up, mely növényi őssejteket is tartalmaz.
És ne csak a testet ápoljuk, védjük napozás közben, hanem a hajunkat is!
A Skeyndor SPF50 Dry Oil mindezt biztosítja. Az olaj gazdag növényi hatóanyagokban, különleges antioxidánsként hat.
És ráadásképpen a Skeyndor összeállított egy csomagot is idén nyárra, két top termékét találod meg benne:
A fényvédő 50 faktoros olajos permetet, amit a hajadra is használhatsz és a napozás utáni hűsítő, D-vitaminban gazdag emulziót. Mindezt 17 800 Ft-ért!
Itt be is szerezheted a nyári fényvédő termékeket:
Vagy személyesen látogass el a szalonunkba és ott segítünk a bőrödnek és az életformádnak legmegfelelőbb terméket kiválasztani.
Szép napot és egészséges bőrt kíván Nektek: Zsuzsi