Ünnepeld velünk a pasaréti Eat Clean Beauty Szalon 1 éves születésnapját!

Első születésnapunk alkalmából mi hoztunk Neked ajándékokat!
November 7-17. között legnépszerűbb kezeléseink FÉLÁRON!

Válaszd ki a neked tetsző test- vagy arckezelést és foglald le időpontodat november 7-17. között! Ebben az időszakban hatalmas kedvezménnyel próbálhatod ki vendégeink kedvenc szolgáltatásait!

Születésnapi FÉLÁRAS kezeléseink:

Cryomed 360 – Zsírfagyasztás
A cryolipolízis zsírfagyasztás technológia jelenleg a zsírleszívás kés nélküli alternatívájaként elismert biztonságos testkezelés. A kezelés hatékonyan megszabadít a nem kívánt zsírrétegtől azokon a területeket, ahol a kardió vagy a fogyókúra sem tudott segíteni. A végeredmény, akár 26-40 %-kal kevesebb zsírmennyiség a meghatározott területen.
1 kezelés 1 területen 1 fejjel: 65 000  Ft helyett 29 900 Ft
1 kezelés 2 fejjel: 130 000 Ft helyett 49 900 Ft
Tokafagyasztás: 40 000 Ft helyett 19 900 Ft
PowerShape2: alakszobrászat felsőfokon – Zsírbontás, alakformálás hason, combon, fenéken, háton
Amikor a PowerShape 2 technológiáját zsírbontásra és alakformálásra használjuk, kombinált fejjel dolgozunk, amiben 4-féle technológia és kezelési módszer egyszerre van jelen. Ezek a technológiák egymást erősítik, így hatékonyabb és gyorsabb eredményt érünk el az alakformálásban!
PowerShape2 testkezelés 17 900 Ft helyett 9 900 Ft

HIEMT azaz High Intensity Focused ElectroMagnetic Technology vagy Field– magyarul magas frekvenciájú fókuszált elekromágneses mező. A gép kezelőfejei elektromágneses mezőt hoznak létre, mely rendkívül erősen stimulálja, azaz megdolgoztatja az izmokat.  A magas frekvenciájú-azaz nagyon gyors hullámok kontrakciót és elernyedést váltanak ki az izmokból. Magyarul a gép elvégzi helyetted az edzést. Eredmény: egyszerre csökkenti a zsírszöveteket és növeli az izomtónust!
1 kezelés 2 fejjel: 10 000 Ft helyett  5 000 Ft

A gép IntimPad kiegészítővel is rendelkezik, így a különösen érzékeny területeken is kiváló eredmények érhetőek el vele. A kismedence izomzatnak nagy szerepe van a belső szervek helyén tartásában, illetve a terhességben. A feszesebb izomtónusok biztosítják az intenzívebb orgazmus elérését.
Intimpad kezelés: 10 000 Ft helyett 5 000 Ft

Lipolézer: intenzív, gyors eredményt garantáló, fájdalommentes zsírbontó kezelés, melynek hatékonyságát InfraslimX infrabiciklivel növeljük.
1 alkalmas lipolézer kezelés + 30 perc InfraslimX-tekerés
11 200 Ft helyett 5 900 Ft

A nyirokkeringés élénkítője és a narancsbőr elpusztítója, próbáld ki Te is a Dr. Life hullámmasszázst!
1 alkalom hullámmasszázs (kb. 30 perc): 4500 Ft helyett 2 500 Ft

Szülinapi FÉLÁRAS arckezelések

Hydrafacial: nem csupán tisztítást, hanem kíméletes kémiai hámlasztást, vákuummal végzett nyirokmasszázst, pórusfelszabadítást, gyulladáscsökkentést és folyadékpótlást biztosít. Lezárásként antioxidánsokkal védi a bőrt és bőrtápláló hatóanyagokat juttat vissza a bőrbe.
1 alkalmas hydrafacial arckezelés: 22 900 Ft helyett 9 900 Ft

Skyendor Probiome Peel: Az egyetlen hámlasztó termékcsalád, amely egyszerre regenerálja és ápolja a bőrt, egy új szintre emelt professzionális és ápoló kémiai hámlasztás, amely felgyorsítja a bőr regenerálódását és helyreállítja a bőr mikrobiomát. A termékcsaládban 5 féle hámlasztó termék található speciális savak kombinációjával, ebből választja ki beauty szakértőnk a Te bőrödnek megfelelőt.
1 alkalmas Probiome Peel arckezelés hidratáló arcmasszázzsal, ajándék otthonápolási szettel: 36 900 Ft helyett 29 900 Ft

Szeretettel várunk szalonunkban! A szülinapi héten féláron ki is próbálhatod fenti test- és arckezeléseinket! Regisztrálj időpontra itt, a naptárban!