DermaPen kezelés

Kollagén-indukciós terápia

Az egyik legújabb és leghatékonyabb bőrfeszesítő módszer
Kíméletes és hatékony anti-aging ránckezelés

A terápiát ingyenes konzultáció előzi meg, mely során a kezelést végző szakember felméri a bőr állapotát, a probléma típusát, a kezelendő felület nagyságát. Ezek alapján személyre szabott kúrát állít össze, a maximális hatékonyság érdekében.

Első lépésként kozmetikusunk/mezoterapeutánk megtisztítja az arcbőrt, arctejjel és tonikkal, majd alaposan leradírozza.
Ehhez igény szerint alkalmazhat mikrodermabráziós készüléket, így elősegítve a hatóanyagok intenzívebb felszívódását.
Ezt követően a bőrt széles spektrumú bőrfertőtlenítővel kezeli. Fontos, hogy a kezelést végző szakember gumikesztyűt viseljen, erre vendégként is érdemes figyelni az esetleges fertőzések, baktériumok, vírusok elkerülése végett.
Alapos fertőtlenítés után a kezelés megkezdődhet, az előzetes konzultáción kiválasztott hatóanyagot fecskendővel érdemes felvinni a bőrre, majd a kezelőfejet finoman mozgatva a hatóanyag teljesen felszívódik.
A szakember utóápolásként gumimaszkot illetve lapmaszkot használhat, melyeket szintén bőrtípusnak és problémának megfelelően választja ki.

A dermapen kezelés menete

A dermaroller kezelés továbbfejlesztett változata, amely során egy speciális kezelőfejjel ellátott készüléket használunk, amelyen apró dermapen tűk találhatók.
A dermapen 3-4-szer annyi lyukat szúr a bőrbe, mint a dermaroller, így a nagyobb számú mikrosérülésnek köszönhetően hatásosabb a kezelés.
A kollagénnek a bőr fiatalságának megőrzésében van kitüntetett szerepe, azonban az életkorral sajnos egyre csökken a termelődése. Tehát ez a kezelés is arra hivatott, hogy a kollagénrost képződést aktiváljuk a bőrben. A bőr megfelelő rétegébe behatoló tűk mikrosérüléseket okoznak, és a természetes sebgyógyulási folyamat által fokozódik a kollagén és elasztin termelés, ennek hatására a bőr feszesebbé és rugalmasabbá válik. Másrészt a kezelés céljának megfelelően a tűszúrások révén tiszta és értékes hatóanyagot juttatunk be a bőr mélyebb rétegeibe.

A kezelés előnyei, hatásai

A tartós hatás érdekében a vendégeknek kúraszerű kezelést javasolunk.
A dermapen kezelést azoknak ajánljuk, aki a szem és száj környéki ráncokat szeretné csökkenteni. Aki a mélyebb ráncokat, és redőket is szeretné eltüntetni, halványítani.
Akinek a bőre megereszkedett és petyhüdté vált például nagymértékű fogyás eredményeként. Aki kisebb vagy nagyobb bőrhibákkal, hegekkel, pigmentfoltokkal, tág pórusú bőrrel rendelkezik.
A dermapen kezelést követően pontszerű vérzés, bőrpír, vagy hámlás tapasztalható (a dermapen tű hosszúságától függően), ám ezek a tünetek pár napon belül megszűnnek.
A kezelést követő napokban ajánlott magas faktorszámú fényvédő krémet használni (a Skeyndor márka 30 vagy 50 faktoros védelemmel ellátott termékcsaládjai) és célszerű kerülni a napozást, szoláriumozást, szaunázást és a forró fürdőzést.

Kinek ajánljuk?

Kinek ajánlott a dermapen kezelés?
Bárkinek, aki az arcbőrét szeretné feszesebbé tenni.
Aki a mélyebb ráncokat, és redőket szeretné eltüntetni, halványítani.
Aki a szem és száj környéki ráncokat szeretné csökkenteni.
Aki apróbb bőrhibákkal, hegekkel, pigmentfoltokkal, striákkal, és tág pórusú bőrrel rendelkezik.
Akinek a bőre megereszkedett és petyhüdté vált például nagymértékű fogyás eredményeként.
Bárkinek, aki műtéti beavatkozás nélkül szeretné visszakapni bőre fiatalos megjelenését.

Általában a vendégeknek a probléma jellegétől függően kúraszerű, 3-5 alkalomból álló kezelés sorozatot javasolunk.
1 kezelés ára ampullától függően: 30 000 Ft, 3 alkalmas kúra 75 000 Ft, 5 alkalmas kúra 100 000 Ft.

Várjuk bejelentkezésedet a dermapen kezelésre

+36 30 319 8434

Online bejelentkezés